Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

popcorn 10:33, 28 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
nie zgadłas hi hi a z kopytnikiem chętnie sie zamienię

Ale fajnie!! to poproszę duużo kopytnika, jeśli mogę, a ja Ci przywiozę - coś konkretnie potrzebne? mam parę odmian żurawek podzielonych/podoniczkowanych, 3 odmiany host, trawki ozdobne?
pozdrawiam
k.
popcorn 10:34, 28 kwi 2014

Kurki będziesz miał! Fajnie własne jajeczka, mm pozdrawiam!
Kondzio 14:06, 28 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Kondzio nie przejmuj się tym marudzeniem o fotki i kurnik Ale Ci dają popalić nic tylko zdjęcia i zdjęcia i kurnik i kurnik Jak będzie miał być to będzie i foty pokażesz no nie - bo nie ukrywając też czekam U mnie też jakoś tak ostatnio pada wtedy co chcialabym żeby akurat nie padało Ale i teraz zdrowo sobie popaduje od rana a może i od nocy. To dobrze, niech ziemia i roślinki piją bo zima sucha była. Pozdrówka, działaj spokojnie a potem będziemy się zachwycać
dziekuje staram sie jak moge robie i robie miałem grypę żołądkową miedzy czasie nie wyrubka okropna i ten deszcz ale co tam robic cza było sucho i to bardzo
Kondzio 14:08, 28 kwi 2014

popcarol napisał(a)

Ale fajnie!! to poproszę duużo kopytnika, jeśli mogę, a ja Ci przywiozę - coś konkretnie potrzebne? mam parę odmian żurawek podzielonych/podoniczkowanych, 3 odmiany host, trawki ozdobne?
pozdrawiam
k.
ok to proszę o hosty i trawki wybierz sama co mi dasz tak bedzie najlepiej hi hi hi
Kondzio 14:09, 28 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Kurki będziesz miał! Fajnie własne jajeczka, mm pozdrawiam!
tez sie cieszę hi hi hi
Kondzio 14:10, 28 kwi 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu ,dobrze ,że pada mniej podlewania ,roślinki rosną jak na drożdżach ,dziś piękne słonko to zrobisz fotki pozdrawiam
a gdzie ty masz słonko bo u nas pochmurnie cały dzień a po drugie jestem w pracy wiec ze zdjec nici dopiero w duży weekend
mira 21:36, 28 kwi 2014

no u mnie było słońce po południu a rano deszcz, ciepło więc jest zieeeelllllllooooooooooooonnnnooooooooooo!!!
wysłałam priorytetem więc przesyłka dotrze pewnie w piątek hihi

pozdrawiam
popcorn 21:47, 28 kwi 2014

U nas też nie było słonka, ale po południu wszyscy kosili trawę - w sobotę lało, potem niedziela, więc padło na dzisiaj
ok, więc trawki i hosty dla Kondzia
pozdrawiam!
Kondzio 22:01, 28 kwi 2014

mira napisał(a)
no u mnie było słońce po południu a rano deszcz, ciepło więc jest zieeeelllllllooooooooooooonnnnooooooooooo!!!
wysłałam priorytetem więc przesyłka dotrze pewnie w piątek hihi

pozdrawiam
bylem dzisiaj w pracy a po niej skosilem część trawy dziekuje bardzo bede ci musiał jakoś odwdzięczyć hi hi hi
Kondzio 22:01, 28 kwi 2014