Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 17:51, 22 paź 2016

Gardenarium napisał(a)
Ja też na ciasto przyszłam do jednego z moich ulubionych ogrodów na Ogrodowisku No i pięknie jest. Nie padało u Was? a u nas błoto, że hej.

Danusiu i Miro,

Ciasteczko dla Was

Danusiu,

U nas cały czas padało, błoto straszne, pierwszy dzień, kiedy można wyjść do ogrodu
Rumianka 17:59, 22 paź 2016

Wszystkie Twoje rabaty kipią roślinnością i różnorodnością barw i faktur liści...dlatego ta Twoja jesień jest taka kolorowa i sympatyczna dla oczu...Fajnie się tu spaceruje...
AgataP 18:22, 22 paź 2016

Oj nie ma nic wspanialszego niż piękny ogród, widoki, kolory i ciepłe ciasto, no i pachnąca, świeża kawa...
19:03, 22 paź 2016
trochę słońca i odrazu człowiek sie ożywia...nie dość ze foty trzasnął to i ciasto tez

a wiecie ze ja w tym roku milina plewiłam ..niezliczona ilość odrostów była ...to ewidentnie pnącze do wsadzenia w trawniku.
sylwia_slomc... 19:46, 22 paź 2016

Jesienią w Waszym ogrodzie zdecydowanie rządzą trawy i świetnie nad oczkiem wyglądają jak prawdziwe szuwary Stoliczek w altance, a w zasadzie rabatka pod nim to dla mnie perełka, a rabata pod brzozami - najbardziej romantyczny zakątek u Was Ściskam
Ewa777 20:00, 22 paź 2016

Avatar bardzo ciekawy Przyszłam, bo poczułam zapach ciasta A tu takie piękne jesienne zdjęcia Uwielbiam Wasz warzywnik
Basilikum 20:24, 22 paź 2016

jesienne wydanie Waszego ogrodu zachwyca
czy mamy szanse na rzepis? porownam ze swoim
Katkak 22:06, 22 paź 2016

Ale urocze to kamienne poidełko. Ja prześliczne dostałam od Sylwii, sama je zrobiła. Fajnie wyglądają przekwitnięte rudbekie. Napatrzyłam się wreszcie na warzywnik. Jest taki świetny, a tak rzadko go pokazujecie. A cóż to za drzewko od Danusi? Dąb jakiś chyba, tak? Piękne kolory, jesień w pełnej krasie . Pozdrawiam.
Kondzio 09:19, 23 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Wszystkie Twoje rabaty kipią roślinnością i różnorodnością barw i faktur liści...dlatego ta Twoja jesień jest taka kolorowa i sympatyczna dla oczu...Fajnie się tu spaceruje...

Dziękuję za miłe, słowa, my też lubimy spacerować po naszym ogrodzie
Kondzio 09:23, 23 paź 2016

AgataP napisał(a)
Oj nie ma nic wspanialszego niż piękny ogród, widoki, kolory i ciepłe ciasto, no i pachnąca, świeża kawa...

Właśnie jem ciasto dyniowe (już nie ciepłe) z naszej dyni i jajek od naszych kurek i piję ciepłą kawę, wyszło słońce i jest niedziela

Na zdjęciu przebarwione liście Persicaria polymorpha specjalnie dla Ciebie...