Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Marga 22:06, 23 paź 2015

Żeście poszalały...226 nowych postów! Jak ja to przeczytam teraz? Musicie mi dać chwilę.
Ładne słoneczko u Ciebie Dominiko

A propos zlewu...lepiej gąbki i ściereczki schować w tym 1/3 komorze niż maja leżeć na wierzchu.
paula23 22:12, 23 paź 2015

Ja mam pojemniczek w szafce(suszarce) i ta trzymam gąbki
L00zak 08:27, 24 paź 2015

O matko, Dominika nie ogarniam twojego watki, pędzi niczym pendolino hehhe Ale obiecuję, że wkrótce nadrobię…
pozdrawiam
olga80 10:24, 24 paź 2015

ale macie tempo i kiedy mam ja to nadrobić ?
Tymi obrazami to powaliłaś mnie na kolana ja to nie mam cierpliwości ani zdolności do takich cudeniek
zlew też ma 1 komorowy, zmywać nie lubię i wszystko co tylko mogę wkładam do zmywarki
Dominika11 17:08, 24 paź 2015

deszczowymaj napisał(a)
Dominisiu baarrddzzooooo spóźnione gratki na 200 stronek
dziękuję

deszczowymaj napisał(a)
Ostatnio jestem mocno do tyłu,jeżeli chodzi o forum.
faktycznie mało Cię widać ostatnio mam nadzieję, że się to zmieni

deszczowymaj napisał(a)ale gdzieś po drodze mignął mi Twój taras,ślicznie-pięknościowy jest
już widzę go w wiosennej odsłonie [/quote
jak na razie tylko sama forma i jest betonowy, ale jak się go kiedyś wykończy to mam nadzieję, że będzie fajny - myślałam, żeby postawić na nim dwie takie duże drewniane donice - ale to może kiedyś

Pozdrawiam bardzo gorąco i buziakuje
też przesyłam Ci buziaczki
Dominika11 17:10, 24 paź 2015

Marga napisał(a)
Żeście poszalały...226 nowych postów! Jak ja to przeczytam teraz? Musicie mi dać chwilę.
Ładne słoneczko u Ciebie Dominiko

A propos zlewu...lepiej gąbki i ściereczki schować w tym 1/3 komorze niż maja leżeć na wierzchu.
aż tyle, kiedy ??? to chyba rzadko zaglądasz
a jeżeli chodzi o zlew to właśnie tak myślałam jak piszesz na jakieś gąbki, bo teraz wszystko mi leży na zlewie - brrrrrrrr
Dominika11 17:10, 24 paź 2015

L00zak napisał(a)
O matko, Dominika nie ogarniam twojego watki, pędzi niczym pendolino hehhe Ale obiecuję, że wkrótce nadrobię…
pozdrawiam
też pozdrawiam
Dominika11 17:13, 24 paź 2015

olga80 napisał(a)
Tymi obrazami to powaliłaś mnie na kolana ja to nie mam cierpliwości ani zdolności do takich cudeniek
a może byś się zdziwiła, jakbyś zaczęła robić Mi to właśnie pasuje, bo mogę się trochę wyciszyć (oczywiście jak nie siedzę w ogródku, bo tam też), bo ja straszny nerwu jestem

olga80 napisał(a)
zlew też ma 1 komorowy, zmywać nie lubię i wszystko co tylko mogę wkładam do zmywarki
to ja mam tak właśnie teraz i też wszystko co się da to pakuję do zmywarki
Dominika11 17:14, 24 paź 2015

A tak w ogóle witam w sobotnie popołudnie U nas dzisiaj piękna pogoda, słoneczko świeciło, przywieźli mi drewno do kominka, akurat zanim się wprowadzimy to odleżakuje swoje. A chyba nawet coś mi się buźka opaliła, bo mnie piecze

a i pomalowałam drzewka na biało co, by ich szaraczki nie podgryzały, i pomalowałam doniczki drewniane impregnatem, i udało mi się wsadzić cebuli do doniczek plastikowych co będą wiosną na balkonie - teraz to wszystko wyląduje w piwnicy do wiosny
Dominika11 17:33, 24 paź 2015