Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 12:12, 25 lis 2015

AnnaCh napisał(a)
Tam gdzie płytki, polecam Straszny kontrast jest, jak przechodzę na nieogrzewane płytki np. w kotłowni, nawet w kapciach czuć zimno. No i tak jakoś chłodem od dołu wieje

ag_zie napisał(a)
Na moje gardło też bioparox działał
A co do podłogówki to ja też polecam - mam pod płytkami i na dole tylko to działa i jest ok. Kaloryfery pozakręcane i ok22 stopni jest.

dominika_ napisał(a)
Hej Dominiko, u mojej siostry w całym domu jest tylko i wyłącznie podłogówka, w łazienkach jedynie dodatkowo kaloryfery po 1 na ścianie, chyba żeby ręczniki suszyć albo i nie bo to bardziej ozdobne Powiem Ci, że ta podłogówka świetnie daje radę.
ja też mam mieć na dole i chyba damy jeszcze do łazienki na górze.

tak wypytuje, bo na wiosnę będziemy robić i zasiegam opinii

a my mamy mieć piec na ekogroszek, gazu bark
AnnaCh 12:24, 25 lis 2015

Domini, zrób na górze w łazience też, nie ma jak wyjść spod prysznica na ciepłe płytki
U mie tez gazu brak Zastanów się nad butlą, bo to ogromna wygoda.
Dominika11 12:31, 25 lis 2015

no własnie butli to ja sie boję, ale jakby miała być to tylko taka do kuchenki, a nie na ogrzewanie - sama nie wiem
AnnaCh 12:35, 25 lis 2015

Wbrew pozorom , taka zakopana w ziemi chyba jest bezpieczniejsza od tych do kuchenek. Mojej znajomej ostatnio sprzedali taką bez uszczelki, spaliła sobie szafki w kuchni, a moją ostatnio był pan z udt sprawdzać, szczelność itd., wszystko ok i działa.
Dominika11 13:10, 25 lis 2015

a ma ktos moze na ogrzewaniu podłogowym panele winylowe ???
frezja 13:18, 25 lis 2015

ag_zie napisał(a)
Na moje gardło też bioparox działał
A teraz do płukania to Glimbax polecam - gotowy preparat - na mnie działa

A co do podłogówki to ja też polecam - mam pod płytkami i na dole tylko to działa i jest ok. Kaloryfery pozakręcane i ok22 stopni jest.

najlepszy imbir..ssać kawałeczek taki 2-centymetrowy.
dominika_ 13:18, 25 lis 2015

Też wydaje mi się, że taka w ziemii jest bezpieczniejsza. W łazienkach to koniecznie rób podłogówkę
Basilikum 15:56, 25 lis 2015

a j pale drewnem. Wychodzi dosc tanio, bo czesc drewna pochodzi z naszego ogrodu i kawaleczka lasu. Do tego mam w przedpokoju piec na pelet czyli drewniane kolki, on sie sam wlacza i wylacza i grzeje nam srodek domu. W lazience od tego roku mam podlogowe elektryczne infra red ponoc bardzo tanio wychodzi. Prad produkujemy sami wiec jeszcze taniej. Bedziemy to podlogowe w kolejnych remontowanych pomieszczeniach zakladac. Piec na drewno zostaje, on daje takie specyficzne cieplo i atmosfere.
ag_zie 16:08, 25 lis 2015

frezja napisał(a)

najlepszy imbir..ssać kawałeczek taki 2-centymetrowy.

O a tego sposobu nie znałam a imbir lubię

U nas piec na ekogroszek z możliwością palenia drzewem. Jeszcze drzewem palimy, groszek będzie przy większych mrozach włączony
Dominika11 18:33, 25 lis 2015

a ja obawiam się tego z moim młodszym kotem

https://www.facebook.com/channel4dubai/videos/10152984844548223/