Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

frezja 19:56, 01 gru 2015

Dominika11 napisał(a)
Dziękuję i cieszę się bardzo, że się podoba.
Dobrze zauważyłaś, budowa jest w trakcie, a ja już zajmuję się ogrodem - właśnie był robiony z zamysłem, żeby już sobie rósł zanim się wprowadzimy.

i bardzo słusznie
Dominika11 19:59, 01 gru 2015

Basilikum napisał(a)
fajnie tak jak zamieszkasz to nie beiesz miala widoku na plac budowy tylko na piekny ogrod
właśnie z takim zamysłem jest to robione - choć niektórzy uważają mnie za nienormalną, bo jak może być ogród jak jest dom w budowie - no ale ja zawsze byłam inna
frezja 20:01, 01 gru 2015

słuchaj siebie..
Dominika11 20:03, 01 gru 2015

frezja napisał(a)
słuchaj siebie..
MUZA 20:16, 01 gru 2015

Dominiko ale smakowitości pierniczkowe, ja dzisiaj też piernicze-ciasto już się chłodzi a jutro szał pieczenia
Sylvana 20:22, 01 gru 2015

Dominika11 napisał(a)
a tak wyglądały w czerwcu tego roku

Co ty robiłaś z tymi jukami, że tak urosły - śpiewałaś im, łaskotałaś po listkach czy jakieś inne tajemnicze metody , bo moje ani dygną cały sezon - może dlatego, że poprzedniej jesieni je przesadziłam?
Dominika11 20:25, 01 gru 2015

MUZA napisał(a)
Dominiko ale smakowitości pierniczkowe, ja dzisiaj też piernicze-ciasto już się chłodzi a jutro szał pieczenia
to super czekam na fotki
Dominika11 20:28, 01 gru 2015

Sylvana napisał(a)

Co ty robiłaś z tymi jukami, że tak urosły - śpiewałaś im, łaskotałaś po listkach czy jakieś inne tajemnicze metody , bo moje ani dygną cały sezon - może dlatego, że poprzedniej jesieni je przesadziłam?
hmmmm w sumie to nic, nawet nawozu nie widziały, chyba służy im miejsce - jest w lecie mega gorące
Moje też były przesadzane, na wiosnę zawitały w to miejsce, ale jakoś ruszyły - mam nadzieję, że to już ich miejsce docelowe
anabuko1 20:29, 01 gru 2015

Dominika11 napisał(a)
właśnie z takim zamysłem jest to robione - choć niektórzy uważają mnie za nienormalną, bo jak może być ogród jak jest dom w budowie - no ale ja zawsze byłam inna

Domiczko.U mnie domu jeszcze nie było.a ja już najpierw po rogach , katach, wzdłuż ogrodzenia sadziłam, gdzie się dało.
Potem był garaż , i juz nowe obsadzenia.Koło furtki rabata.Pierwotnie była dużo mniejsza.
Przez 3 lata, dokupywałam rośliny i ja powiększałam tylko.A potem juz dom i następne wokół domku.
I tak juz mam dom i ogród większy
Dominika11 20:33, 01 gru 2015

anabuko1 napisał(a)

Domiczko.U mnie domu jeszcze nie było.a ja już najpierw po rogach , katach, wzdłuż ogrodzenia sadziłam, gdzie się dało.
Potem był garaż , i juz nowe obsadzenia.Koło furtki rabata.Pierwotnie była dużo mniejsza.
Przez 3 lata, dokupywałam rośliny i ja powiększałam tylko.A potem juz dom i następne wokół domku.
I tak juz mam dom i ogród większy
o widzisz, ja też jak nie pochłonie mnie wykańczanie domu to będę chciała robić rabaty przy tarasie, ale nie wiem czy mój eM się zgodzi dopóki nie będzie elewacji i tarasu wyłożonego kostką to coś czuję, że nic z tego