Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

chelll 22:38, 08 sty 2016

Dominiko, ja też mam koty - trzy, jeden dojrzały, jest z nami 15 lat, dwa młode - znajdy tegoroczne. Niestety, nie zyją w zgodzie. Różnica międzypokoleniowa chyba
MirellaB 11:02, 10 sty 2016

Ja mam dwa psy, a nie mam własnych kotów, ale dokarmiam te które tutaj chodzą, w ubiegłym roku zimą kotka i kocur przeprowadzili trójkę małych. Znalazły schronienie w naszym garażu, ciągle do nas przychodzą
Vicky 12:28, 10 sty 2016

U mnie już plan działki naskrobany, więc wpadaj doradzać
Sylvana 12:40, 10 sty 2016

Hejka Dominiko....kocie tematy u Ciebie....ja też mam dwie kocice - siostry. A u nich czasem słońce czasem deszcz - jak to w rodzinie. Jak były malutkie to był jeszcze pies....wchodziły na niego i ugniatały pazurkami jak kocyk a potem zakopane w futrze szły spać....szkoda, że tego nie nakręciłam kamerą
Dominika11 20:36, 10 sty 2016

chelll napisał(a)
Dominiko, ja też mam koty - trzy, jeden dojrzały, jest z nami 15 lat, dwa młode - znajdy tegoroczne. Niestety, nie zyją w zgodzie. Różnica międzypokoleniowa chyba
To tak jak u mnie taka sielanka jak na fotkach jest rzadko.
Dominika11 20:37, 10 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Ja mam dwa psy, a nie mam własnych kotów, ale dokarmiam te które tutaj chodzą, w ubiegłym roku zimą kotka i kocur przeprowadzili trójkę małych. Znalazły schronienie w naszym garażu, ciągle do nas przychodzą
ale super cała rodzinka a nie chcesz swoich koteczków ?
Dominika11 20:39, 10 sty 2016

Vicky napisał(a)
U mnie już plan działki naskrobany, więc wpadaj doradzać
wpadłam do ciebie, zostawiłam kilka słów, resztę nadrobię mam nadzieje jutro
Dominika11 20:40, 10 sty 2016

Sylvana napisał(a)
Hejka Dominiko....kocie tematy u Ciebie....ja też mam dwie kocice - siostry. A u nich czasem słońce czasem deszcz - jak to w rodzinie. Jak były malutkie to był jeszcze pies....wchodziły na niego i ugniatały pazurkami jak kocyk a potem zakopane w futrze szły spać....szkoda, że tego nie nakręciłam kamerą
faktycznie upamiętnienie takich chwil to bezcenne
Dominika11 07:56, 11 sty 2016

Witam w nowym tygodniu
u nas dość ciepło, bardzo przyjemnie przynajmniej rano, w nocy padało i rano slizgawica niemiłosierna, myslałam, że nogi z tyłu zostawię
Anda 08:34, 11 sty 2016

Dzien dobry u mnie jeszcze temperatury plusowe i deszcz, ale w weekend ma byc mrozno.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies