Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

olga80 14:18, 14 sty 2016

rabata z lawendą i różami już ją widzę u Ciebie, będzie piękne , ja bym schodów za bardzo nie zasłaniała,ale to Twój ogród
Dominika11 14:21, 14 sty 2016

olga80 napisał(a)
rabata z lawendą i różami już ją widzę u Ciebie, będzie piękne , ja bym schodów za bardzo nie zasłaniała,ale to Twój ogród
dlatego może ostatni rysunek - te boczne pewnie będa rzadko uzywane, a i tak jest połowa ich wolna
Dominika11 14:25, 14 sty 2016

MirellaB 14:25, 14 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
było kilka opcji - ale je usunełam, żeby nie mieszały i staneło na tym

zobacz na rzut domu w linku jaki wczesniej podałam, bo nie chciało się zdjecie wgrać

te proste kreski na prawo to schody z tarasu, więc doszłysmy do wniosku, żeby je całkowicie odsłonić i z prawej bedzie ta rabata co pokazała Iwonka z różami i lawenda - a z prawej została tylko taka malutka co jest odznaczona na zielono

Z prawej ta co Iwonka pisała, a z Lewej mała. Chyba tak chciałaś napisać?
Dominika11 14:28, 14 sty 2016

MirellaB napisał(a)

Z prawej ta co Iwonka pisała, a z Lewej mała. Chyba tak chciałaś napisać?
pomieszały mi sie kierunki - tak racja

mówiłam, że to nie mój dzień
AnnaCh 14:37, 14 sty 2016

Dominika, ale Ty masz wszędzie fale, a tam chcesz z kątami zrobić ? Nie widzi mi się
Dominika11 14:40, 14 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Dominika, ale Ty masz wszędzie fale, a tam chcesz z kątami zrobić ? Nie widzi mi się
po pierwsze nie wychodziło mi namalowanie fal w paintcie - wstyd sie przyznać

a pomyslałm póxniej o prostych wzgledem tarasu, bo przed domem też jest na prosto - jak na razie częściowo
MirellaB 14:42, 14 sty 2016

No fakt chyba nie Twój dzień
Ale wczoraj to raczej też nie był Twój dzień O matko jak sobie przypomnę jakie rośliny wymyśliłaś ehhhhh. Dobra zostawiam to, już nie myślę, było minęło na szczęście

Zgadzam się i z Olgą i Anką tzn. schodów bym nie zasłaniała, a jakie te rabaty będą już wiesz? Bo jak łuki to prostych nie wprowadzać.
AnnaCh 14:45, 14 sty 2016

Schodów nie zasłaniaj
A co do kształtu, to łuki Orzed domem też będziesz musiała w takim razie póść w łuki, schody zwykle są prostokątne i trudno, żeby wszyscy mieli rabaty prostokątne pod schody Choć ja akurat mam schody okrągłe Przy tarasie masz koło, więc nie możesz robić linii prostych.
Dominika11 14:48, 14 sty 2016

MirellaB napisał(a)
No fakt chyba nie Twój dzień
Ale wczoraj to raczej też nie był Twój dzień O matko jak sobie przypomnę jakie rośliny wymyśliłaś ehhhhh. Dobra zostawiam to, już nie myślę, było minęło na szczęście
to chyba cały tydzień będzie do d...