Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 14:21, 15 sty 2016

Agania napisał(a)
Podglądam od wczoraj....ale się w projekcie pozmieniało
normalnie rewolucja na 102
Agania 14:50, 15 sty 2016

Pięknie, nie ma to jak dobrze dobrany i rozrysowany projekt...Sylvana szacun...teraz Dominkia to już nie będziesz się mogła doczekać wiosny
Dominika11 14:51, 15 sty 2016

Agania napisał(a)
Pięknie, nie ma to jak dobrze dobrany i rozrysowany projekt...Sylvana szacun...teraz Dominkia to już nie będziesz się mogła doczekać wiosny
dokładnie
Iwk4 15:00, 15 sty 2016

Hakuro lubi mokro, a u ciebie woda stoi czasami. Wieęc pasuje. Przemek kiedyś pokazywał, żeby já często w sezonie ciąć. Wtedy się ładnie zagęści, a na najładniejsze ma młode przyrosty.
Zanim roślinki się rozrosną, możesz ładnie wysypać korą pod hortensjami. Będzie ładnie.
AnnaCh 15:12, 15 sty 2016

To Ty mów M, że w pierwszej kolejności ma Ci tą ścianę ocieplić i działaj
Dominika11 17:13, 15 sty 2016

Iwonko Tobie też chciałam serdecznie podziękować za rady i to bardzo cenne, za poświęcony czas i fajny projekcik przy okręgu.
BARDZO DZIĘKUJĘ i przesyłam buziaki

Iwk4 napisał(a)
Hakuro lubi mokro, a u ciebie woda stoi czasami. Wieęc pasuje. Przemek kiedyś pokazywał, żeby já często w sezonie ciąć. Wtedy się ładnie zagęści, a na najładniejsze ma młode przyrosty.
Zanim roślinki się rozrosną, możesz ładnie wysypać korą pod hortensjami. Będzie ładnie.
właśnie o korze myślałam i wtedy będzie tak elegancko
Dominika11 17:18, 15 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
To Ty mów M, że w pierwszej kolejności ma Ci tą ścianę ocieplić i działaj
zobaczymy jak to wyjdzie - jak na razie jesteśmy na etapie środka. A nawet jak nie ociepli teraz to najważniejsze, że jest projekt i działać będzie można zacząć w każdej chwili

ale się cieszę tak to jakoś ciężko szło, wiedziałam, że to będzie problem, ale został rozwiązany i to w profesjonalny sposób - ja jestem bardzo zadowolona, że przy tarasie mam już wsio zaplanowane
Dominika11 17:22, 15 sty 2016

Dziewczyny wszystkim WIELKIE DZIĘKI za pomoc - jesteście KOCHANE i w ogóle, mam nadzieję, że kiedyś i ja wam w czymś pomogę

Pisałam już w jakimś wątku, że komuś jakoś mi tak łatwiej przychodzi doradzanie, a u siebie nic nie mogłam wymyślić - totalna blokada
Iwk4 17:25, 15 sty 2016

Fajny początek będzie. W ten sposób od jednego detalu, elementu, fragmentu tworzy się styl ogrodu.
Gdyby nie Sylvana, pewnie nikt by na takie rozwiązanie nie wpadł. Cieszę się, że mogłam coś podpowiedzieć. Dla liliowców znajdziesz miejsce. Ja je lubię. Mam kilka w ogrodzie.
Dominika11 17:37, 15 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Fajny początek będzie. W ten sposób od jednego detalu, elementu, fragmentu tworzy się styl ogrodu.
zgadzam się w 100%

Iwk4 napisał(a)
Gdyby nie Sylvana, pewnie nikt by na takie rozwiązanie nie wpadł.
dobrze, że jest z nami

Iwk4 napisał(a)
Cieszę się, że mogłam coś podpowiedzieć.
i ja też - super, że są tacy ludzie

Iwk4 napisał(a)
Dla liliowców znajdziesz miejsce. Ja je lubię. Mam kilka w ogrodzie.
już znalazłam Dam je pomiędzy lawendę w jednym rzędzie rabaty, którą Ty zaproponowałaś przy okręgu - z jednej będą róże z trawką, a z drugiej lawenda z liliowcami