Hakuro lubi mokro, a u ciebie woda stoi czasami. Wieęc pasuje. Przemek kiedyś pokazywał, żeby já często w sezonie ciąć. Wtedy się ładnie zagęści, a na najładniejsze ma młode przyrosty.
Zanim roślinki się rozrosną, możesz ładnie wysypać korą pod hortensjami. Będzie ładnie.
Iwonko Tobie też chciałam serdecznie podziękować za rady i to bardzo cenne, za poświęcony czas i fajny projekcik przy okręgu.
BARDZO DZIĘKUJĘ i przesyłam buziaki
właśnie o korze myślałam i wtedy będzie tak elegancko
zobaczymy jak to wyjdzie - jak na razie jesteśmy na etapie środka. A nawet jak nie ociepli teraz to najważniejsze, że jest projekt i działać będzie można zacząć w każdej chwili
ale się cieszę tak to jakoś ciężko szło, wiedziałam, że to będzie problem, ale został rozwiązany i to w profesjonalny sposób - ja jestem bardzo zadowolona, że przy tarasie mam już wsio zaplanowane
Fajny początek będzie. W ten sposób od jednego detalu, elementu, fragmentu tworzy się styl ogrodu.
Gdyby nie Sylvana, pewnie nikt by na takie rozwiązanie nie wpadł. Cieszę się, że mogłam coś podpowiedzieć. Dla liliowców znajdziesz miejsce. Ja je lubię. Mam kilka w ogrodzie.
już znalazłam Dam je pomiędzy lawendę w jednym rzędzie rabaty, którą Ty zaproponowałaś przy okręgu - z jednej będą róże z trawką, a z drugiej lawenda z liliowcami