Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 18:31, 11 lip 2014

asiach napisał(a)

Fotki jak zwykle zachwycają
A wiadomość o polaniu z nieba cieszy
Pozdrawiam cieplutko
P.s. U nas żar z nieba, w pracy +27 , wczoraj tylko grzmiało

Asiu dziękuję dzisiaj w nocy dopadało z czego bardzo się cieszymy na jakiś czas wystarczy
Pozdrawiam serdecznie ,miłego weekendu ,ja walczę z dżemami z czarnej porzeczki i wisienek
Katkak 18:41, 11 lip 2014

Jagódko to bardzo miłe, choć trochę mi głupio, bo już i tak nasionka orlików mam przecież od Ciebie dostać. Buziolki , kochana jesteś .
Jag_58 18:42, 11 lip 2014

grazyna napisał(a)
Ależ masz pięknie
Jagódko, Twój tytuł wątku pasuje i do mojego ogródka, ja też
ciągle coś zmieniam (niekoniecznie na lepsze ) i za każdym przeciążeniem kręgosłupa mówię dość! Po zimie wraca energia i ponownie ksocki latają

W nicku masz 58 - rok urodzenia ?

Masz cudowny ogród, masę ławeczek zapraszających do odpoczynku, całą sforę psiaków i kotków , eMa zdolnego i pracowitego, murek z cegły jest rewelacyjny, ach całość jest the best. Nic zmieniać już nie musisz! Jest wszystko na tip top. A na marginesie mam fajną różę o nazwie Tip-Top

Pozdrawiam

Grażynko bardzo dziękuję za bardzo miłe słowa ,które napędzają mnie do pracy faktycznie ja już w moim ogrodzie za dużo nie zmieniam ale pod wpływem O zawsze znajdzie sie inspiracje i juz człowiek główkuje

Grażynko co do nicku dobrze myślisz hahaha

Ławeczek mam sporo i to w wiekszości dzieło mojego M ,który ma złote rączki bardzo lubimy na nich odpoczywać ,sa bardzo wygodne i wtopiły sie w ogród dzięki tym ławeczkom chyba więcej siedzę niż pracuje
Grażynko wyszukałam ta różyczke Tip-Top ,piękna
pozdrawiam serdecznie i wpadnę z rewizyta do Ciebie
Jag_58 18:50, 11 lip 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko to bardzo miłe, choć trochę mi głupio, bo już i tak nasionka orlików mam przecież od Ciebie dostać. Buziolki , kochana jesteś .

Kasiu za jedną wysyłką ,ja mam zaznaczone jeszcze sadzoneczki bodziszka wspaniałego i trojeści ,i nasionka dyptanu Kasiu niech Ci będzie miło ,dobrze pozdrówka
Katkak 19:12, 11 lip 2014

Dziękuję Ci bardzo Jagódko . Ale czym ja Ci się odwdzięczę? Hmmmm, żadnych ciekawych nasionek nie mam, ale chyba coś wymyśliłam
Jag_58 20:45, 11 lip 2014

Katkak napisał(a)
Dziękuję Ci bardzo Jagódko . Ale czym ja Ci się odwdzięczę? Hmmmm, żadnych ciekawych nasionek nie mam, ale chyba coś wymyśliłam

Kasiu ,ale nie oczekuje żadnej wdzięczności, bardzo Cie proszę wystarczy Twój miły uśmiech i kawałek mojego ogrodu u Ciebie
GorAna 22:29, 11 lip 2014

U mnie wiatrzycho ....sucho się robi jak sa Saharze
Ogród cudny u Ciebie....ale to już wiesz
Pozdrawiam
iwonaal 10:20, 12 lip 2014

Jagódko właśnie pokazywałam Mkowi Twój pomost, może kiedyś się doczekam. Ja też jestem chętna na nasionka. Może chciałabyś coś ode mnie.
Jag_58 11:57, 12 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Jagódko właśnie pokazywałam Mkowi Twój pomost, może kiedyś się doczekam. Ja też jestem chętna na nasionka. Może chciałabyś coś ode mnie.

Iwonko na pewno się doczekasz ogród uczy nas cierpliwości
Iwonko na które nasionka być reflektowała napisz miłego weekendu
Katkak 12:19, 12 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu ,ale nie oczekuje żadnej wdzięczności, bardzo Cie proszę wystarczy Twój miły uśmiech i kawałek mojego ogrodu u Ciebie

Oj tam, oj tam. Dla mnie to będzie wielka przyjemność i już