Jagódka, Twój ogród jak zwykle zaskakuje i zadziwia
Podgłądamłam myślę, że na bierżąco i co utkwiło mi w pamięci to rabata z yukami a druga z bergenią i żurawkami . W tym drugim przypadku przepiękne połączenie grubych, dorodnych, zielonych liści bergenii z kolorowymi żurawkami i ich delikatnymi i jakże zwiewnymi na wietrze kwaiatkami . Bardzo ładnie to skomponowałaś. Widać rabata przemyślana - śliczna
Yuki to inna bajka - zastanawiam się jak to robisz, że one stojąc tak pięknie wyprostowane? Z tak dużą ilością kwiatów. Moje od ciężarem przechylają się. Wczoraj musiałam opalikować bo leżały mało ich ziemi nie wyrwało
Pozdrawiam niedzielnie Pa
Asiu dzięki ta rabatka to tegoroczna zmiana poprzednio rosły tam pysznogłówki ,odętki i przetaczniki wszystko bardzo wysokie i przesłaniały mi dalszą rabatę ,więc wiosną dokonałam zmian i wyszło na lepsze ,skoro się podoba
Asiu z yukkami nigdy nie miałam problemu ,tak jak juz pisałam Ani moze takie jakieś mocarne ,hahahh pozdrawiam ,buziaki
Kasiu milin kwiatki ma faktycznie niesamowite ale on sam w sobie jest strasznie ekspansywny ,trzymam go w ryzach ,ale i tak rośnie gdzie chce ale i tak go lubię