Iwonko zapisuję ,jak będą gotowe poproszę o adres
mam jeszcze nasionka szałwii białej i będą trojeści bulwiastej ( troszkę później bo ona dopiero kwitnie ) jeszcze popatrzę to dam znać
Hortensje pięknie się wybarwiają i moje też.Lubię ten czas róż i hortek w zespole.Ale pogoda jest denerwująca albo upał albo leje i chłodno i w ogrodowaniu co kilka dni przerwa.Chwaściorów coraz więcej..i róże mokre wiszą ,trudno się tym faktem cieszyć.Juki piękne i nie wystrzeliły w górę.Jak je kiedyś miałam to były strasznie wysokie i się przewracały po deszczu i wietrze a przywiązane kiepsko wuglądały a twoje dobrze się trzymają.
Aniu powiem szczerze ,że my tutaj to wręcz za deszczem czekaliśmy ,bo u nas strasznie sucho i bardzo sie cieszyłam ,ze wreszcie popadało u nas roślinki sie pokładały ale z braku wody teraz jest ok . dzisaiaj nie padało ,było cieplutko ,tak ,ze mogłam porobic fotki Aniu yukki nigdy mi się nie łamały mimo ,ze są spore nie wiem od czego to zależy chwasty tez opanowały mój ogród ,bo miałam ostatnio wnuczusia i robota leżała odłogiem a na forum też byłam z doskoku po niedzieli biore sie za robotę konkretnie Aniu pozdrawiam serdecznie i życze miłej niedzieli buziaczki dla Agusi