Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

asiach 14:38, 01 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Pomocnik jest super i juz dzielnie dzierży konewkę ,podlewanie z głowy przy takim pomocniku Danusiu u nas sucho ,a deszcze nie widać
Pozdrawiam i życze miłego weekendu

U nas tez brak deszczu. Dobrze, że wczoraj podlewałam ale ile mogę - to co najpotrzebniejsze i dla mnie najważniejsze. Drzew i krzewów nie bo poszłabym z torbami
Jag_58 15:34, 01 sie 2014

asiach napisał(a)
Bąbelek słodki jak najlepszy cukierek do zjedzenia
Boski Jego to można całować i ma takie małe łapeczki - już chyba zapomniałam jak to było - ach a było
Ogród w nowej odsłonie jeszcze tego fragmentu nie widziałam. A i nie ma co się dziwić toż to park przecie A park jużci nie może być mały
Mała przerwa i luk na forum
Pozdrawiam cieplutko

Asiu bąbelek faktycznie słodki i całuśny jak patrzę na fotki to łapię się na tym ,ze ciągle sie uśmiecham do kompa hahhaahale dobre i to jak się wnusia nie ma przy sobie ,to można sobie popatrzeć
Asiu fotki z początku lipca ale aparat zamówiony ,będzie pewnie w poniedziałek ,więc cos nowego porobię jak to wszystko nie zdąży paść trupem u Ciebie też nie pada czysty koszmar z tym podlewaniem

Asiu nie masz studni na ogrodzie ??
Pozdrówka i buziaki
asiach 15:51, 01 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu bąbelek faktycznie słodki i całuśny jak patrzę na fotki to łapię się na tym ,ze ciągle sie uśmiecham do kompa hahhaahale dobre i to jak się wnusia nie ma przy sobie ,to można sobie popatrzeć
Asiu fotki z początku lipca ale aparat zamówiony ,będzie pewnie w poniedziałek ,więc cos nowego porobię jak to wszystko nie zdąży paść trupem u Ciebie też nie pada czysty koszmar z tym podlewaniem

Asiu nie masz studni na ogrodzie ??
Pozdrówka i buziaki

Niestety nie
I dlatego mam do wyboru albo ja się umyje albo podleję mój ukochany trawnik - ha ha ha
Tymczasem jakoś jeszcze chyab dam radę - a żarówa dalej świeci
U mojego taty kaktusy padają
Jag_58 16:12, 01 sie 2014

asiach napisał(a)

Niestety nie
I dlatego mam do wyboru albo ja się umyje albo podleję mój ukochany trawnik - ha ha ha
Tymczasem jakoś jeszcze chyab dam radę - a żarówa dalej świeci
U mojego taty kaktusy padają

Asiu u nas też żarówa a już wczoraj byłam przy nadziei jak parę kropelek spadło ale to chyba tylko na podpuchę bo na tym się skończyło
Czytałam ,ze Twojemu Tacie padają kaktusy na parapecie nie ma co sie dziwić ,przez szybę jeszcze gorzej
iwonaal 16:16, 01 sie 2014

Śliczny wnusio.
Jag_58 16:50, 01 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Śliczny wnusio.

Dziękuje Iwonko pozdrawiam weekendowo
Jag_58 17:00, 01 sie 2014

rozplenica japońska

floks wiechowaty

jeszcze kwitnie liliowiec

hortki
asiach 10:40, 02 sie 2014

Pięknie i kolorowo - nowe rabaty
Jagódka, miłego weekendu życze
Jag_58 10:41, 02 sie 2014

asiach napisał(a)
Pięknie i kolorowo - nowe rabaty
Jagódka, miłego weekendu życze

Asiu dziękuje byłyśmy w tym samym czasie z życzeniami telepatia
Katkak 11:02, 02 sie 2014

Jagódko udało mi się wczoraj kupić rozplenice po 5zł sztuka . Kupiłam dwie, bo ilość miejsca ograniczona