Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

asiach 23:27, 29 lip 2014

Jagódka co do trawy to już wiesz miskant olbrzymi czy ????
Aparatu szkoda tym bardziej, ze chciałaś pokazać z innej strony - nowe spojrzenie. Od strony tarasu również pięknie. I tu w spokoju możesz wypocząć bo niczego już nie musisz zmieniać, niczego nie musisz przesadzać, nieczego nie musisz pielić. Wszystko na swoim miejscu - jedo słowo, jedno a opisuje wszystko - pięknie
Czy ja nie miałam racji pisząc park teraz tylko dopiszę Park Narodowy
Miłej nocy
Jag_58 23:35, 29 lip 2014

asiach napisał(a)
Jagódka co do trawy to już wiesz miskant olbrzymi czy ????
Aparatu szkoda tym bardziej, ze chciałaś pokazać z innej strony - nowe spojrzenie. Od strony tarasu również pięknie. I tu w spokoju możesz wypocząć bo niczego już nie musisz zmieniać, niczego nie musisz przesadzać, nieczego nie musisz pielić. Wszystko na swoim miejscu - jedo słowo, jedno a opisuje wszystko - pięknie
Czy ja nie miałam racji pisząc park teraz tylko dopiszę Park Narodowy
Miłej nocy

Asiu aparatu szkoda ,ale widocznie mus kupić nowy tylko nie wiem kiedy to nastąpi więc na razie będzie brak fotek
Asiu dzięki ,ale jak przyjedziesz do mnie to zmienisz zdanie z Parku na parczek i to będzie bliższe prawdy
Dobrej nocy Asiu ,wejdź na pw. buziaki
asiach 23:43, 29 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu aparatu szkoda ,ale widocznie mus kupić nowy tylko nie wiem kiedy to nastąpi więc na razie będzie brak fotek
Asiu dzięki ,ale jak przyjedziesz do mnie to zmienisz zdanie z Parku na parczek i to będzie bliższe prawdy
Dobrej nocy Asiu ,wejdź na pw. buziaki

Jagódka, ja już czytałam
Poczta - zawsze na bieżąco musi być. Po powrocie z ogrodu wysłałam Kubie ławkę i widziałam
Dziękuję
Jak nie mam aparatu fotograficznego to posiłkuję się komórką
Tak też i dzisija uczyniłam będąc w ogrodzie
A na nowe poczekamy.
A zdania to ja chyba nie zmienię 2,5X większy - robi wrażenie
Spokojnych snów
MamaMagda 08:26, 30 lip 2014

cudny masz widok z tarasu! te duże trzewa w tle to Wasze? czy natura tak sprzyja
asiach 08:26, 30 lip 2014

Miłego dnia Jagódko
Jag_58 08:32, 30 lip 2014

MamaMagda napisał(a)
cudny masz widok z tarasu! te duże trzewa w tle to Wasze? czy natura tak sprzyja [/quote
Madziu drzewa wszystkie nasze ,brzozy ,kilka klonów i jarzębin krajobrazu zapożyczonego brak ,chociaż z 500 metrów dalej jest zagajnik sosnowy i lasek pozdrawiam ,miłego dnia
Jag_58 08:34, 30 lip 2014

asiach napisał(a)
Miłego dnia Jagódko

Asiu dziękuję i również dla Ciebie i wszystkich odwiedzających serdecznego i niezbyt upalnego dnia
iwonaal 10:34, 30 lip 2014

Jagódko
yolka 22:32, 30 lip 2014

Zaznaczam i będę ogladać, piękny ogród, podobają mi sie brzozy, lubię jak w ogrodzie są duże drzewa. Ja niestety takich nie mam. Ładny staw, widziałam też konia w okienku , a element ławeczki wbydowany w mur wprost mnie powalił. Nawet będzie mozna przez krateczkę sąsiadke wyspowiadać. Piękny ogród. Pozdrawiam
Jag_58 22:55, 30 lip 2014

yolka napisał(a)
Zaznaczam i będę ogladać, piękny ogród, podobają mi sie brzozy, lubię jak w ogrodzie są duże drzewa. Ja niestety takich nie mam. Ładny staw, widziałam też konia w okienku , a element ławeczki wbydowany w mur wprost mnie powalił. Nawet będzie mozna przez krateczkę sąsiadke wyspowiadać. Piękny ogród. Pozdrawiam

Jolu witaj i zaglądaj o wyspowiadaniu sąsiadki nie pomyślałam ,ale pomysł mi się podoba ,uśmiałam się konika juz nie mamy ,poszedł do stadniny dziękuje za miłe słowa pozdrówka