Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

iwonaal 11:07, 02 sie 2014

Śliczne fotki. Moja rozplenica pokazuje już kłosy.
marta_d 15:08, 03 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
rozplenica japońska

floks wiechowaty

jeszcze kwitnie liliowiec

hortki

witam po bardzo długiej nieobecności te zdjęcia już chyba nowy aparacik wykonał piękne kolory, liliowiec niespotykany, bardzo ciekawy kwiatostan, no i oczywiście bardzo lubiane floksy byłam w piątek na targu i kupiłam sobie 2 sadzonki kolor różowo-fioletowy, ale oczywiście odmiany nie znam mam sporo stron u Ciebie do przeglądnięcia Pozdrawiam oczywiście letnio-upalnie
Kasya 15:15, 03 sie 2014

piekne te hortki
ja nie mam zadnej ogrodowej, boje sie ze beda przemarzac u mnie
ale sie zastanawiam bo kolory maja piekne
Kasya 15:15, 03 sie 2014

dubelek
Jag_58 17:47, 03 sie 2014

marta_d napisał(a)

witam po bardzo długiej nieobecności te zdjęcia już chyba nowy aparacik wykonał piękne kolory, liliowiec niespotykany, bardzo ciekawy kwiatostan, no i oczywiście bardzo lubiane floksy byłam w piątek na targu i kupiłam sobie 2 sadzonki kolor różowo-fioletowy, ale oczywiście odmiany nie znam mam sporo stron u Ciebie do przeglądnięcia Pozdrawiam oczywiście letnio-upalnie

Marta witaj miło ze znowu jesteś ,ale odpoczynek jest wskazany ,niestety te zdjęcia jeszcze z poprzedniego aparatu ,ale nowy w drodze floksiki fajne ,ale u mnie łapią mączniaka i w tym roku planuje przenosiny może będzie lepsze stanowisko
Ja tez ciągle nadrabiam strony na innych wątkach
Pozdrówka i buziaki
Jag_58 17:54, 03 sie 2014

Kasya napisał(a)
piekne te hortki
ja nie mam zadnej ogrodowej, boje sie ze beda przemarzac u mnie
ale sie zastanawiam bo kolory maja piekne

Kasiu w ostre zimy u mnie tez przemarza bo niestety ich nie okrywam kolorki maja piękne ,ale coraz więcej mam limek ,bo sa naprawdę piękne i lepiej sobie radzą z brakiem wody
Pozdrówka , u nas trochę pokropiło ,ale czekamy na więcej
marta_d 17:55, 03 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Marta witaj miło ze znowu jesteś ,ale odpoczynek jest wskazany ,niestety te zdjęcia jeszcze z poprzedniego aparatu ,ale nowy w drodze floksiki fajne ,ale u mnie łapią mączniaka i w tym roku planuje przenosiny może będzie lepsze stanowisko
Ja tez ciągle nadrabiam strony na innych wątkach
Pozdrówka i buziaki

u mnie rosną na stanowisku słonecznym, właściwie przez cały dzień i trochę ucierpiały przez ostatnie upały. Szybko przekwitły, zrobiły się brzydkie, u siostry z kolei rosną w półcieniu i jeszcze ładnie kwitną, może też je ulokować gdzie indziej? sama nie wiem pozdrawiam również
Jag_58 17:56, 03 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Śliczne fotki. Moja rozplenica pokazuje już kłosy.

Iwonka moja też zaczyna kwitnąć ale nie wiem czy się cieszyć ,bo jak by nie było zbliża się jesień
Pozdrówka i buziaki
Jag_58 17:58, 03 sie 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko udało mi się wczoraj kupić rozplenice po 5zł sztuka . Kupiłam dwie, bo ilość miejsca ograniczona

Kasiu cena fajna będziesz zadowolona ,u mnie sama się rozsiewa ,jak byś chciała to dopisze do listy wysyłkowej jak się ochłodzi zaczne wykopki i wysyłki
Pozdrówka
Ivvvona 18:02, 03 sie 2014

Śliczny wnusio, a jakie zadatki na ogrodnika U mnie rozplenice jeszcze nie kwitną ale za to wrzosy już zaczynają, a dopiero była wiosna... Pozdrówka