witam po bardzo długiej nieobecności te zdjęcia już chyba nowy aparacik wykonał piękne kolory, liliowiec niespotykany, bardzo ciekawy kwiatostan, no i oczywiście bardzo lubiane floksy byłam w piątek na targu i kupiłam sobie 2 sadzonki kolor różowo-fioletowy, ale oczywiście odmiany nie znam mam sporo stron u Ciebie do przeglądnięcia Pozdrawiam oczywiście letnio-upalnie
Marta witaj miło ze znowu jesteś ,ale odpoczynek jest wskazany ,niestety te zdjęcia jeszcze z poprzedniego aparatu ,ale nowy w drodze floksiki fajne ,ale u mnie łapią mączniaka i w tym roku planuje przenosiny może będzie lepsze stanowisko
Ja tez ciągle nadrabiam strony na innych wątkach
Pozdrówka i buziaki
Kasiu w ostre zimy u mnie tez przemarza bo niestety ich nie okrywam kolorki maja piękne ,ale coraz więcej mam limek ,bo sa naprawdę piękne i lepiej sobie radzą z brakiem wody
Pozdrówka , u nas trochę pokropiło ,ale czekamy na więcej
u mnie rosną na stanowisku słonecznym, właściwie przez cały dzień i trochę ucierpiały przez ostatnie upały. Szybko przekwitły, zrobiły się brzydkie, u siostry z kolei rosną w półcieniu i jeszcze ładnie kwitną, może też je ulokować gdzie indziej? sama nie wiem pozdrawiam również
Kasiu cena fajna będziesz zadowolona ,u mnie sama się rozsiewa ,jak byś chciała to dopisze do listy wysyłkowej jak się ochłodzi zaczne wykopki i wysyłki
Pozdrówka