Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

marta_d 09:28, 20 sie 2014

jakie piękne wrzosy posiadanie tych roślin zawsze było moim marzeniem - takie małe wrzosowisko, ale boję się ich uprawy, gdzieś się utarło, że to ciężkie w uprawie roślinki i boję się zaryzykować miałam jedynie zeszłej jesieni w donicach a po zimie zrobiły wypad
Jag_58 09:37, 20 sie 2014

bdan napisał(a)

To tez z Twojego ogrodu? Piękne miejsce, jakbym w parku jakimś była

Tak Danusiu mój ogród ,ale mniej focona strona duze drzewa to faktycznie troszkę jak w parku ,ale do miana parku to mojemu ogrodowi daleko ale dziękuję za miłe słowa
pozdrówka buziaki i miłego dnia
Jag_58 09:42, 20 sie 2014

marta_d napisał(a)
jakie piękne wrzosy posiadanie tych roślin zawsze było moim marzeniem - takie małe wrzosowisko, ale boję się ich uprawy, gdzieś się utarło, że to ciężkie w uprawie roślinki i boję się zaryzykować miałam jedynie zeszłej jesieni w donicach a po zimie zrobiły wypad

Martuś jak tez nie mam za dużo wrzosów bo faktycznie róznie z nimi bywa ,ale parę sztuk mus mieć nawet jak wypadną ,może w donicy ? ,jednak jesień bez nich to taka nie do końca
pozdrówka i buziaki
asiach 10:00, 20 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Martuś jak tez nie mam za dużo wrzosów bo faktycznie róznie z nimi bywa ,ale parę sztuk mus mieć nawet jak wypadną ,może w donicy ? ,jednak jesień bez nich to taka nie do końca
pozdrówka i buziaki

Witaj Jagódko!
Nie dziwię się, że Marta boi się wrzosowiska bo ja miałam i po 8 latach zmarzło i mam niedobitki i już nie kupuję bo nie lubię walczyć z wiatrakami. Chyba, że w donicach i traktować to jako jednoroczne
Tak wyglądało kiedyś moje wrzosowisko - później tak się rozrosło, że stanowiło jedną kolorową plamę do momentu kiedy zmarzło

marta_d 10:39, 20 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

pozdrówka i buziaki

otóż to - wrzos prawdziwy symbol jesieni do donicy kupię choć parę sztuk buźka :*
marta_d 10:39, 20 sie 2014

asiach napisał(a)

Witaj Jagódko!
Nie dziwię się, że Marta boi się wrzosowiska bo ja miałam i po 8 latach zmarzło i mam niedobitki i już nie kupuję bo nie lubię walczyć z wiatrakami. Chyba, że w donicach i traktować to jako jednoroczne
Tak wyglądało kiedyś moje wrzosowisko - później tak się rozrosło, że stanowiło jedną kolorową plamę do momentu kiedy zmarzło

piękne a ta trawa to cudo istne !!
Jag_58 11:07, 20 sie 2014

asiach napisał(a)

Witaj Jagódko!

Asiu święta racja ,ja tez kiedyś miałam ładne wrzosowisko i tak jak mówisz do czasu jak przemarzło ale fakt piękne wygląda , na Twoim zdjeciu cudnie teraz mam w innym miejscu bardziej zacisznym ale dopiero 2 rok ,a zima była łagodna to i strat nie ma zobaczymy ten rok ,ale to ciągle gdybanie i na dwoje babka wrózyła i to niestety zniechęca
Asiu buziaki
Jag_58 11:09, 20 sie 2014

marta_d napisał(a)

otóż to - wrzos prawdziwy symbol jesieni do donicy kupię choć parę sztuk buźka :*

Martek w donicy pięknie wyglądają
bdan 08:16, 21 sie 2014

Jagódko pozdrawiam

U nas leje, latam po ogrodowisku, żeby pozytywnie się naładować
08:26, 21 sie 2014
Jag_58 napisał(a)

....ja też dzisiaj skarpetki wygrzebałam niestety ja tez uwielbiam ciepełko....

Dzień dobry Jagódko
Kupiłam sobie tutaj takie fajne grube bawełniane skarpety,jak znalazł na chłodniejsze dni by posiedzieć pod kocem z dobrą książką i kubkiem gorącego kakao Ale jakby nie było na razie lato..tylko dlaczego tak chłodno już
Miłego dnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies