Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 19:27, 28 maj 2014

od strony sąsiada posadziłam żywopłot z krzewów
pęcherznica Diaboloo

pęcherznica Aurea

pomiędzy są tawuły
asiach 19:27, 28 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu ten nasz ogród jest trochę duży ,mój M ma 500m2 swojego królestwa tam jeszcze jest sad ,spory kompostownik i domek ogrodnika

Czyli jest wszystko
A_gawa 19:29, 28 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Aga dla Ciebie fotka ze storczykiem ,tam są dwa jeden biały ,drugi jasny żółty i w zasadzie cały czas kwitną

ŁAAAAAŁ!!!!! Normalnie zazdroszczę z uśmiechem. Są cudne!!! Na którym oknie stoją? Biorę się za moje, może mi się uda je odzyskać. Królewskie kwiaty bez dwóch zdań.
Jag_58 19:30, 28 maj 2014

bartek_luberda napisał(a)
Poczęstuję się truskawką i czereśnią

Beatko proszę bardzo zapraszam ,do truskawek gorąca czekolada ,no i kawka
Jag_58 19:35, 28 maj 2014

A_gawa napisał(a)

ŁAAAAAŁ!!!!! Normalnie zazdroszczę z uśmiechem. Są cudne!!! Na którym oknie stoją? Biorę się za moje, może mi się uda je odzyskać. Królewskie kwiaty bez dwóch zdań.

Aguś one sa na oknie od północnego zachodu ,to jest okno w wykuszu latem jak bardzo grzeje zasłaniam roletą pozdrawiam
Aga zajrzyj na wątek Mirelli o storczykach ,pokazuje piękne okazy
tu masz adres
Storczyki Mirelli** Co mi w duszy gra, mój wymarzony ogród**
A_gawa 19:37, 28 maj 2014

Szczerze? To aż strach. Taki będzie od razu apetyt. Dziękuję za szybkie odpowiedzi!
Jag_58 19:44, 28 maj 2014

A_gawa napisał(a)
Szczerze? To aż strach. Taki będzie od razu apetyt. Dziękuję za szybkie odpowiedzi!

Bardzo proszę
Jag_58 20:04, 28 maj 2014

trochę słoneczka w donicy

żółciutki malutkie czosnki jak słoneczka , krzewuszka variegata

rh C.G.

akanta 20:52, 28 maj 2014

Jagódko dziekuję za miłe słowa.Leje nieustannie nadal.Podobno miał być deszczowy sezon wiosenno letni ,no i się sprawdza.Moje cienioluby są zachwycone.No ale jak tak będzie to różami się nie nacieszymy.I rodkami też nie zadługo ,jakoś szybko mi przekwitają w tym roku.
Jaki piękny oblepiony kwiatem rodek i pęcherznice tak niesamowicie kwitną.Ja wiosną bardzo przycięłam i jeszcze nie kwitną ...no ciekawe ..bo nawet się nie przyglądałam czy mają pączki.
Ale grzmi ...a pieski moje "sieją pietruche" biedaki.
Jag_58 21:32, 28 maj 2014

akanta napisał(a)
Jagódko dziekuję za miłe słowa.Leje nieustannie nadal.Podobno miał być deszczowy sezon wiosenno letni ,no i się sprawdza.Moje cienioluby są zachwycone.No ale jak tak będzie to różami się nie nacieszymy.I rodkami też nie zadługo ,jakoś szybko mi przekwitają w tym roku.
Jaki piękny oblepiony kwiatem rodek i pęcherznice tak niesamowicie kwitną.Ja wiosną bardzo przycięłam i jeszcze nie kwitną ...no ciekawe ..bo nawet się nie przyglądałam czy mają pączki.
Ale grzmi ...a pieski moje "sieją pietruche" biedaki.

Aniu pogoda nieciekawa ,ale bądźmy dobrej myśli że znów zaświeci słońce
moje pieski dość odważne fotki rodków zrobione jak słoneczko było czyli 2 dni temu pozdrawiam serdecznie