Mala_Mi
19:38, 03 lis 2015

Patrzę się na rabatę od wczoraj.. i jakoś suchodrzew i rozplenica mi nie leżą razem. Po pierwsze rozplenice będą dużo większe.. chyba, że posadzisz te najmniejsze. No i ja mam nerwa na suchodrzewy, bo mi w normalne zimy wymarzały do granicy śniegu. A po mroźnej zimie 2011/2012 gdzie był mróz i brak śniegu wymiotło mi je do zera.. i rozstaliśmy się w ten sposób definitywnie.
No i suchodrzew i rozplenica maja jednakowy pokrój tak kopułka.. ale ja się nie znam.
Pomiędzy rozplenice wsadź tulipany, krokusy... bo wiosną będzie łyso. Trawy ruszają w połowie maja. I nawet mniejsza rozplenica to metr do półtora średnicy musisz liczyć.
Red Baron i konwalnik zestawienie ekstra
No i suchodrzew i rozplenica maja jednakowy pokrój tak kopułka.. ale ja się nie znam.
Pomiędzy rozplenice wsadź tulipany, krokusy... bo wiosną będzie łyso. Trawy ruszają w połowie maja. I nawet mniejsza rozplenica to metr do półtora średnicy musisz liczyć.
Red Baron i konwalnik zestawienie ekstra