Kasya
12:34, 24 kwi 2014

No właśnie lupka jest sporo ale układając go na plasko wychodzi bardzo dużo... I aż tyle go nie ma 
Jak próbowałam pionowo to z rabatki wyszła mi mogilka
Wiec rabaty są juz można powiedzieć wytyczone
Zewnętrzna drewnianym borderem żeby się nie mieszala z trawnikiem i myśle ze górny brzeg bordera zrowna się z linią rabaty jak jeszcze będę dosypywac ziemi a z drugiej strony zakryje go trawa.
Teraz jestem na etapie przesadzania i dosadzania roślin na tej rabacie
Te rabaty srodkowe no tez Juz są a jak Juz wymysle czym je zabudowac to w każdej chwili można
będzie to zrobić.
Trawnik będę robiła po kawałku w 3 etapach, tak jak teren jest podzielony rabatami
Muszę jeszcze się poprzygladac jak można wykończyć takie wyższe rabaty.
Chciałabym żeby były gęsto obsadzone, kwitnace aż żeby roślinność się z nich "wylewala"
nie wiem jakie rośliny wieloletnie mogłyby się tak ładnie przewieszac przez brzegi.
Póki co podadzilam trochę dąbrowki ale nie wiem czy ona da taki efekt.
Prace budowlane zakonnczone, zostały tylko tarasy ale to nie będzie przeszkadzało potem.

Jak próbowałam pionowo to z rabatki wyszła mi mogilka

Wiec rabaty są juz można powiedzieć wytyczone
Zewnętrzna drewnianym borderem żeby się nie mieszala z trawnikiem i myśle ze górny brzeg bordera zrowna się z linią rabaty jak jeszcze będę dosypywac ziemi a z drugiej strony zakryje go trawa.
Teraz jestem na etapie przesadzania i dosadzania roślin na tej rabacie
Te rabaty srodkowe no tez Juz są a jak Juz wymysle czym je zabudowac to w każdej chwili można
będzie to zrobić.
Trawnik będę robiła po kawałku w 3 etapach, tak jak teren jest podzielony rabatami
Muszę jeszcze się poprzygladac jak można wykończyć takie wyższe rabaty.
Chciałabym żeby były gęsto obsadzone, kwitnace aż żeby roślinność się z nich "wylewala"
nie wiem jakie rośliny wieloletnie mogłyby się tak ładnie przewieszac przez brzegi.
Póki co podadzilam trochę dąbrowki ale nie wiem czy ona da taki efekt.
Prace budowlane zakonnczone, zostały tylko tarasy ale to nie będzie przeszkadzało potem.