Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

ewakatowice 09:31, 11 wrz 2014

katiaxx napisał(a)

robisz sobie w domu kominek ?

Przecież ja durnowata rozum zasiałam podczas remontu i teraz tak by mnie piorun trzasnął, że jak to, że ja nie mam
i mus zrobić i to jużzzzz…

katiaxx 11:10, 11 wrz 2014

Ewuniu, ja niestety Ci nie doradzę jak szukałam dla siebie kominka to studiowałam temat ale nie wiele pamiętam, my w końcu wzięliśmy kominek Jotula, palimy w sezonie 2-3 x w tygodniu - czasem wcale - jak nam się zachce, nie pełni funkcji grzewczej zbytnio - bardziej nastrojową, chociaż jesienią jak kominek dogrzeje to miło w deszczowe wieczory
mam go tez rok więc za wcześnie żeby coś powiedzieć ale na razie sprawuje się bez problemów.

ewakatowice 12:09, 11 wrz 2014

katiaxx napisał(a)
Ewuniu, ja niestety Ci nie doradzę jak szukałam dla siebie kominka to studiowałam temat ale nie wiele pamiętam, my w końcu wzięliśmy kominek Jotula, palimy w sezonie 2-3 x w tygodniu - czasem wcale - jak nam się zachce, nie pełni funkcji grzewczej zbytnio - bardziej nastrojową, chociaż jesienią jak kominek dogrzeje to miło w deszczowe wieczory
mam go tez rok więc za wcześnie żeby coś powiedzieć ale na razie sprawuje się bez problemów.

no, to idę pytać dalej
ale dziękuję za info
buziaki
ewakatowice 14:59, 11 wrz 2014

Moja siostra ma przecież Jotul… jak weszłam na stronę to załapałam.
Muszę jej machnąć taką pufę do salonu jak z tej strony

http://jotul.com/pl/inspiracje
katiaxx 15:56, 11 wrz 2014

ja mam coś podobnego jak ten ze str. 10 - obudowa z szarego steatytu, kominek się nagrzewa od połowy w górę cały - coś jak piec kaflowy, jak się zgasi kominek to jest jeszcze kilka godzin ciepły. Teraz wzięłabym chyba taki czarny stalowy - bez obudowy ale jak byłam u przedstawiciela to wydawały mi się te kominki małe, że taki zniknie mi w salonie. Poza tym ta szara obudowa - chociaż nie widać jest b. gładka i miła
Siostra z niego zadowolona ?
Byłam na targach w kielcach - dom i ogród , tam był w namiocie pokazowo rozpalony - ten stalowy, strasznie było do niego gorąco wyglądał super ale nie do każdego wnętrza pasuje

katiaxx 16:01, 11 wrz 2014

Ewcia, na tym linku z jotulem co mi przysłałaś na str. 4 na stole jest taki ptaszek ja b. lubię ptaszki, gdzieś go kiedyś ujrzałam i pomyślałam, "muszę go mieć" okazało się że to nie jest zwykły ptaszek a Eames bird, mało nie zeszłam jak zobaczyłam cenę

http://deco24.pl/pl/produkt/Vitra-Eames-House-Bird/0/2281

zaraz się z niego wyleczyłam

jazzy 16:24, 11 wrz 2014

Hehe, ładny ptaszek
ewakatowice 20:49, 11 wrz 2014

katiaxx napisał(a)
Ewcia, na tym linku z jotulem co mi przysłałaś na str. 4 na stole jest taki ptaszek ja b. lubię ptaszki, gdzieś go kiedyś ujrzałam i pomyślałam, "muszę go mieć" okazało się że to nie jest zwykły ptaszek a Eames bird, mało nie zeszłam jak zobaczyłam cenę

http://deco24.pl/pl/produkt/Vitra-Eames-House-Bird/0/2281

zaraz się z niego wyleczyłam

jezuśku, z czego ten ptaszek?

Siostra bardzo zadowolona a będę walczyć z pufą z 7 str
katiaxx 22:19, 11 wrz 2014

a wiesz że te pufy były rok temu w biedro ? u nas fioletowe
katiaxx 22:23, 11 wrz 2014

śliczne, sukulenty u nas jakoś zimują, to można na zewnątrz ?

http://pl.pinterest.com/pin/368943394447116651/