Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

katiaxx 08:02, 10 wrz 2014

piękne ... ale ja muszę trochę pożyć z tym co mam
malkul 08:53, 10 wrz 2014

Babo ciągle siedzisz u jezzy a z twoim ogrodem jak?
katiaxx 09:43, 10 wrz 2014

z moim się nie spieszę bo nic nie robię w tym roku tylko od wiosny, za projekt się wezmę zimową porą
ewakatowice 14:43, 10 wrz 2014

Jesień zapowiada się długa a zima szybko zleci... będziesz miała czas i na kopanie tymi Twoimi superaśnymi widłami (tylko gumiaki mus mieć bo piszą, ze deszczowo będzie) a i zimową porą projektowanie ani się obejrzysz jak wiosna i czas realizacji nastanie.

pozdr.
ewakatowice 14:43, 10 wrz 2014

dubel
Kasya 14:50, 10 wrz 2014

katiaxx napisał(a)
z moim się nie spieszę bo nic nie robię w tym roku tylko od wiosny, za projekt się wezmę zimową porą

czemu nie robisz? umiesz tak wytrzymac ?
jazzy 15:18, 10 wrz 2014

malkul napisał(a)
Babo ciągle siedzisz u jezzy a z twoim ogrodem jak?

Bo to dobra kobieta jest Przedkłada mój ogród nad swój Czyż to nie rzadkość w dziejszych czasach?!
Katia, muszę Cie usciskac za linka, którego wkleilas u Kwiatholandii Jadar mam na myśli. Ceny mają bardzo atrakcyjne. Decydujesz się na taras w tych płytach od nich? Mi się te płyty bardzo podobają, może walne se z nich ścieżkę
katiaxx 18:06, 10 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)
Jesień zapowiada się długa a zima szybko zleci... będziesz miała czas i na kopanie tymi Twoimi superaśnymi widłami (tylko gumiaki mus mieć bo piszą, ze deszczowo będzie) a i zimową porą projektowanie ani się obejrzysz jak wiosna i czas realizacji nastanie.

pozdr.

właśnie tak myślę, co by się jednak nie urodziło będę konsultować w Wami
katiaxx 18:08, 10 wrz 2014

Kasya napisał(a)

czemu nie robisz? umiesz tak wytrzymac ?

ledwo, ledwo ... problem jest w tym że muszę wiedzieć czego chcę, przychodząc na ogrodowisko, oglądając wszystkie ogrody zaczęłam sadzić a potem widziałam inne rzeczy które mi się podobały a te posadzone już do tego obrazu ni e pasowały tak więc muszę znaleźć "swoją" drogą do ogrodu
mam zimę żeby się określić
katiaxx 18:15, 10 wrz 2014

jazzy napisał(a)

Bo to dobra kobieta jest Przedkłada mój ogród nad swój Czyż to nie rzadkość w dziejszych czasach?!
Katia, muszę Cie usciskac za linka, którego wkleilas u Kwiatholandii Jadar mam na myśli. Ceny mają bardzo atrakcyjne. Decydujesz się na taras w tych płytach od nich? Mi się te płyty bardzo podobają, może walne se z nich ścieżkę

Jadar jest z mojej okolicy, mam płyty tarasowe od nich megan lux, myślę żeby nich też kupić płyty na ścieżki - megan, ceny są ok. Pewnie to nie libet ale w mojej okolicy cieszą się dobrą opinią.

Jak się wpisze w wyszukiwarkę jadar płyta megan - to widać fajną realizację, najlepiej gdybyś zobaczyła je na żywo,ja na teras bałam się wziąć betonowych - szarych, to po prostu beton, nic więcej, bałam się plam etc ale na ścieżki super, dużo ładniejsze są w graficie ale nie zawsze grafit pasuje.

poza tym ściskaj do woli