Jesień zapowiada się długa a zima szybko zleci... będziesz miała czas i na kopanie tymi Twoimi superaśnymi widłami (tylko gumiaki mus mieć bo piszą, ze deszczowo będzie) a i zimową porą projektowanie ani się obejrzysz jak wiosna i czas realizacji nastanie.
Bo to dobra kobieta jest Przedkłada mój ogród nad swój Czyż to nie rzadkość w dziejszych czasach?!
Katia, muszę Cie usciskac za linka, którego wkleilas u Kwiatholandii Jadar mam na myśli. Ceny mają bardzo atrakcyjne. Decydujesz się na taras w tych płytach od nich? Mi się te płyty bardzo podobają, może walne se z nich ścieżkę
ledwo, ledwo ... problem jest w tym że muszę wiedzieć czego chcę, przychodząc na ogrodowisko, oglądając wszystkie ogrody zaczęłam sadzić a potem widziałam inne rzeczy które mi się podobały a te posadzone już do tego obrazu ni e pasowały tak więc muszę znaleźć "swoją" drogą do ogrodu
mam zimę żeby się określić
Jadar jest z mojej okolicy, mam płyty tarasowe od nich megan lux, myślę żeby nich też kupić płyty na ścieżki - megan, ceny są ok. Pewnie to nie libet ale w mojej okolicy cieszą się dobrą opinią.
Jak się wpisze w wyszukiwarkę jadar płyta megan - to widać fajną realizację, najlepiej gdybyś zobaczyła je na żywo,ja na teras bałam się wziąć betonowych - szarych, to po prostu beton, nic więcej, bałam się plam etc ale na ścieżki super, dużo ładniejsze są w graficie ale nie zawsze grafit pasuje.