Bardzo się cieszę, że założyłaś wątek
z przyjemnością będę się z Tobą spotykać i wspierać ogrodowo
bo jesteśmy na początku
piękny domek i roślinki też już ładnie dobrane
Jak miło, że mnie odwiedziłaś Twój ogród już dojrzały i piękny, podglądam go od początku Moje ulubione rośliny - róże, bukszpany, lawendy i hortensje zajmują ważne miejsce w Twoim ogrodzie, ja też chcę ich mieć jak najwięcej. A Twoje zdjęcia to klasa mistrzowska. Pozdrawiam serdecznie
W końcu się ujawniłaś tylko czemu tak długo ?! Przepiękny domek, bardzo podoba mi się drewno w elewacji, jest bardzo stylowe i eleganckie, prezentuje się naprawdę znakomicie zauważyłam, że lubimy przeważnie te same rośliny piękny odcień kostki - moje barwy jesieni są nimi tylko w nazwie... z rzeczywistością nie mają nic wspólnego teraz już sie przyzwyczaiłam, ale nie tak to miało być:/
Cieszę się, że mogę u Ciebie gościć
Marta, jak miło Cię widzieć Brakuje mi jeszcze czasu, by to wszystko ogarnąć, muszę poszukać zdjęć z początku i n razie doszłam do tego, że chyba są w innym komputerze
Cieszę się, że Ci się u mnie podoba Jak widzisz ogrodu to zaledwie początki, ale, jak to mówią, najtrudniejszy pierwszy krok, i on już za mną A jeżeli chodzi o taras, to była taka moja fanaberia, bardzo go lubię.Zapraszam na kawę na tarasie, choć ogród w powijakach, widoki są naprawdę piękneWpadaj do mnie jak najczęściej
Aniu, ujęłaś mnie tymi słowami. Nie do końca uważam się za romantyczkę, wiele we mnie pragmatyzmu, ale na dzisiejsze czasy sama się sobie wydaję nieco staroświecka i ...dobrze mi z tym Myślę, że to naturalna ludzka potrzeba, sprawiać, by świat wokół Ciebie był piękniejszy. Staram się więc stworzyć taki swój kawałek świata,w którym także rodzina, przyjaciele, ludzie mi bliscy będą czuli się dobrze i swobodnie. I chyba o to właśnie chodzi.