Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród prawie romantyczny

Anda 11:46, 07 sie 2024

Aga, ogród masz cudowny i uporządkowany mimo buszu Twój klon jest prześliczny. Widok z tarasu świetny. Nie widać zupełnie, że nie masz (miałaś) czasu na ogród. Bardzo fajnie się w nim spędza czas, bardzo klimatycznie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anabuko1 16:27, 09 sie 2024

Napia napisał(a)
I jeszcze jedna mała nowość - prezent od przyjaciół Chyba wiedzą, co lubię

No świetny prezent. Bardzo ładnie już w ogrodzie się prezentuje wśród pięknych roslin
Helen 17:47, 09 sie 2024

Agnieszka, ja też bardzo chwalę Twój ogród i mnóstwo przemyślanych nasadzeń Braku ślimorów zazdraszczam, bardzo I pięknego zapożyczonego krajobrazu też zazdraszczam
Makao 17:52, 09 sie 2024

No lustro ideolo
A rośliny jakie wypasione. Busz bylinowy
Basieksp 18:34, 09 sie 2024

Świetne to lustro pięknie wygląda i pasuje do ogrodu
Napia 21:09, 06 wrz 2024

basia3012 napisał(a)

Agnieszko, chwasty? Jakie chwasty wcisnęłyby się w tą piękną gęstwinę kwiatów. Cudnie jest i tego się trzymamy.

A prezent przecudny. Pasuje do Twojego ogrodu. I jak ładnie go wpasowałaś w rośliny.

I chwasty potrafią czasami pięknie kwitnąć Tym bardziej cieszę się, że się Tobie podoba

Lustro niezmiennie mnie czaruje Zwłaszcza, gdy biegnąc szybko na tył ogrodu o nim zapomnę i spojrzę w zupełnie inną, odbitą przestrzeń ogrodu
Napia 21:16, 06 wrz 2024

Margo2 napisał(a)

Wiem o czym mówisz, bo ja tak miałam 2 lata temu i rok temu.
Ogród musiał iśc w odstawkę. Do tej pory sprzątam po tych dwóch latach. Ale mimo wszystko ogród sobie poradził, a odwiedzający az tak nie widza tego co ja widzę, więc można wszystko nadrobić.
Gorzej z pracą było. Trudno się wracało po długiej nieobecności.
Twój ogród tez sobie sam radzi. Dobrze i pięknie go skomponowałas

Dobrze Cię rozumiem - niełatwo wrócić do rzeczywistości, ale trzeba
Ten czas mojej nieobecności wydaje się już odległą przeszłością, ale zaległości zostaną ze mną jeszcze jakiś czas. I tak nie mogę narzekać, bo w lipcu miałam więcej czasu na ogród, więc trochę go ogarnęłam

Za pochwały dziękuję to bardzo miłe słyszeć takie słowa
Napia 21:35, 06 wrz 2024

Anda napisał(a)
Aga, ogród masz cudowny i uporządkowany mimo buszu Twój klon jest prześliczny. Widok z tarasu świetny. Nie widać zupełnie, że nie masz (miałaś) czasu na ogród. Bardzo fajnie się w nim spędza czas, bardzo klimatycznie.

Ewo, to był, mimo deszczu, fantastyczny dzień pełen wrażeń. Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że mogłyśmy się spotkać i że zobaczyłaś mój ogród Busz na szczęście robi swoje i ukrywa co mniej "wyględne" zakątki oraz robi klimacik Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś powtórzymy taki objazd, a gdy będziesz potrzebować klimaciku, wpadaj na kawę
Napia 21:37, 06 wrz 2024

anabuko1 napisał(a)

No świetny prezent. Bardzo ładnie już w ogrodzie się prezentuje wśród pięknych roslin

Bardzo dziękuję, Aniu Lubię, gdy czasami łypnie na mnie okiem i nagle przenosi na chwilę w inne miejsce na szczęście zielone i znajome, tylko widziane z trochę innej perspektywy.
Napia 21:42, 06 wrz 2024

Helen napisał(a)
Agnieszka, ja też bardzo chwalę Twój ogród i mnóstwo przemyślanych nasadzeń Braku ślimorów zazdraszczam, bardzo I pięknego zapożyczonego krajobrazu też zazdraszczam

Dziękuję Helen bardzo się cieszę, że ogród Ci się spodobał, szczególnie, że miałam okazję obejrzeć Twój zachwycający ogródek
Ślimaków nie ma, jeszcze. Podejrzewam, że to tylko kwestia czasu, gdy dotrą i do mnie, niestety. A zapożyczony krajobraz rzeczywiście piękny - teraz szczególny zachwyt budzą zachody słońca. Niezapomniany widok