Napia
23:45, 03 cze 2014

Z której strony Poznania urzędujesz ?  A może wspólnie powłóczymy się po Rogalinie kiedyś ? Tak w kilka ogrodowiskowych bab ...
  Z której strony Poznania urzędujesz ?  A może wspólnie powłóczymy się po Rogalinie kiedyś ? Tak w kilka ogrodowiskowych bab ...  

Kiedyś przez parę lat mieszkałam w pobliżu Rogalina, teraz mieszkam na północ od Poznania w otulinie Puszczy Zielonki i też jest pięknie
 Kiedyś przez parę lat mieszkałam w pobliżu Rogalina, teraz mieszkam na północ od Poznania w otulinie Puszczy Zielonki i też jest pięknie Miło wspominam dawne czasy i pomysł powrotu do Rogalina, choćby po to, by powłóczyć się w miłym towarzystwie po rogalińskich łęgach uważam za doskonaly
 Miło wspominam dawne czasy i pomysł powrotu do Rogalina, choćby po to, by powłóczyć się w miłym towarzystwie po rogalińskich łęgach uważam za doskonaly Pozdrawiam
 Pozdrawiam

Za miłe słowa na temat domu i życzenia miłego dnia. Naprawdę był baaardzo udany. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
 Za miłe słowa na temat domu i życzenia miłego dnia. Naprawdę był baaardzo udany. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam 

Chodziło mi o zdjęcie New Down, oprócz tego, że jest śliczna, podobno rzadko choruje i nie przemarza
 Chodziło mi o zdjęcie New Down, oprócz tego, że jest śliczna, podobno rzadko choruje i nie przemarza Chciałabym ją posadzić przy pergoli, ale z jednej strony może być mniej słońca (chyba że pozmieniam planowane nasadzenia), interesuje mnie też, jak wygląda jej pokrój, czy jest duża itp. A jakie jest Twoje zdanie na jej temat?
 Chciałabym ją posadzić przy pergoli, ale z jednej strony może być mniej słońca (chyba że pozmieniam planowane nasadzenia), interesuje mnie też, jak wygląda jej pokrój, czy jest duża itp. A jakie jest Twoje zdanie na jej temat?  

Niestety jeszcze incognito
 Niestety jeszcze incognito