Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Madzenka 00:10, 23 paź 2014

Luki napisał(a)
Gosiu tak patrze na metamorfozy i chyba jednym z elementów, które dynamicznie ewoluowały to obrzeża rabat Zdecydowanie teraz są najlepsze.
Pamiętam twój ogród z lipca zeszłego roku jak dołączyłaś do Ogrodowiska... teraz jest nie do poznania, wypiękniał. Przyznasz mi chyba też racje, że dzięki pobytowi na O zmienia się nastawienie do porządku w ogrodzie i o wiele bardziej o nie dbamy. Jak patrze na zdjęcia z poprzedich lat to wszędzie widze chwasty i zarośniętą trawą kostke... teraz bym tego nie zniósł

Sama prawda!
Macham Gosiu
Agania 09:45, 23 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

A co kupiliście??

Ja nie mogiem, przegapiłam kolejną setkę, chociaż zdążyłam, ale zapomniałam gratulacje złożyć, to 5 setkę wyprzedzam....gratulki, bo i tak nie zdążę

Kupiliśmy 3 azalie czerwone i 3 ciski

Już niespodzianki nie ma...... leje, ziomb..... boziem za chwilę śniegi, już w kominku palimy

Pozdrawiam cieplutko Gosia
Margarete 12:30, 23 paź 2014

Ojejku ale zmiany ...widać większą harmonię w kolorach i roslinach jak te obrzeża sie zmieniły, nie ma takiego natłoku, piękne zmiany - widać waszą ciężką pracę, inaczej jakoś ten twój ogród wygląda, pojaśniał, uspokoił sie i jest pieknie. Gratuluje! Wiem sama ile trudu to kosztuje, wiem jak trudo sie coś poprawia...lepiej czasem robic coś od początku niż grzebać w już czymś zrobionym - tym wieksza satysfakcja że dobrze wyszło
Przy okazji zaległe gratulacje z okazji 4 setek stron
Katkak 20:34, 23 paź 2014

Gosiaczek looknij do mnie
Mala_Mi 22:24, 23 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dawno mnie nie było, patrzę że już 400 stron zleciało, wiec cofam, cofam, a tu cudne matamorfozy, rozpędziłam sie w cofaniu dalej (jak Pendolino). Ogród zmienił się, ale bardziej powiedziałabym, że wypiękniał. O kantach nic nie piszę, bo to są kanty perfekcyjne.... do programu perfekcyjny kancikorób

Klonik twoj czerwony.... a moj strajkuje.... musze mu fotke pokazać.... jak ma wyglądać.

Na wnusia teraz mowimy Pendolino...
malgorzata_s... 10:36, 24 paź 2014

Dorotko, Kitek dzięki
malgorzata_s... 10:38, 24 paź 2014

Marzenko widzimy dobre wzorce i tez tak chcemy

Aganiu my już tez w kominku palimy U nas deszcz ze śniegiem
malgorzata_s... 10:43, 24 paź 2014

Margarete napisał(a)
Ojejku ale zmiany ...widać większą harmonię w kolorach i roslinach jak te obrzeża sie zmieniły, nie ma takiego natłoku, piękne zmiany - widać waszą ciężką pracę, inaczej jakoś ten twój ogród wygląda, pojaśniał, uspokoił sie i jest pieknie. Gratuluje! Wiem sama ile trudu to kosztuje, wiem jak trudo sie coś poprawia...lepiej czasem robic coś od początku niż grzebać w już czymś zrobionym - tym wieksza satysfakcja że dobrze wyszło
Przy okazji zaległe gratulacje z okazji 4 setek stron

Gosiu masz rację Nawet miałam takie momenty że chciałam wszystko rozwalić i zacząć od początkuKasy tylko zawsze brakowało
malgorzata_s... 10:44, 24 paź 2014

Katkak napisał(a)
Gosiaczek looknij do mnie

Byłam Śliczności
malgorzata_s... 10:46, 24 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Dawno mnie nie było, patrzę że już 400 stron zleciało, wiec cofam, cofam, a tu cudne matamorfozy, rozpędziłam sie w cofaniu dalej (jak Pendolino). Ogród zmienił się, ale bardziej powiedziałabym, że wypiękniał. O kantach nic nie piszę, bo to są kanty perfekcyjne.... do programu perfekcyjny kancikorób

Klonik twoj czerwony.... a moj strajkuje.... musze mu fotke pokazać.... jak ma wyglądać.

Na wnusia teraz mowimy Pendolino...

Aniu Pendolino cudowny Kancikorób też fajnie