Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 10:28, 22 kwi 2015

siakowa napisał(a)
no proszę a tu się dzieje pozdrawiam

Ale u Ciebie sie więcej dzieje i jest coraz piekniej.Dziekuję za pozdrowionka, miłego dnia!
Efffa 10:28, 22 kwi 2015

IzaK napisał(a)

tak mam taras z tych płyt...
za chwilę wstawię zdjęcie w moim wątku...

Idę luknąć do Ciebie!
Efffa 10:29, 22 kwi 2015

Matylda napisał(a)
No, no, no ładny tarasik . A wstaw jeszcze zdjęcie jak wygląda te połączenie z drugim tarasem, gdzie będzie ten drugi.

Dzieki, na dniach wstawię zdjęcie!
rumiankowa 10:51, 22 kwi 2015

Efffa napisał(a)

Dzięki, kofana jestes, Chciałabym, zeby było pięknie, ale czy się uda???Taras bedzie widoczny z salonu, podłoga w salonie właśnie jest koloru orzechowego, ściany biało- grafitowe(grafitu mało), grafitowy naroznik i zasłony własnie są turkusowe,chciałabym takie przedłuzenie salonu, szkoda ze okna tarasowego niemam na całą ścianę.Tak myślę ze pod koniec maja ten drewniany taras powstanie.

No to zamysł super - taras przedłużeniem salonu. Te kolory to zapewnią. Maj już niedługo
anna_p_k 11:19, 22 kwi 2015

ja tu kukam a tu takie poruszenie i przewijam strony i nic tylko piszą piszą aż tu nagle są FOTKI taras sie robi bardzo ciekawy ale ten drewniany to będzie dopiero rewelacja widze że u Ciebie dyskusja na temat klonu wiesz ja bym też chciała ale czerwony (bordowy) tylko tez forma kulista mnie intereasuje ale chyba jeszcze takiego nie stworzyli ale ten polecany Tobie też jest ciekawy
Efffa 11:32, 22 kwi 2015

rumiankowa napisał(a)

No to zamysł super - taras przedłużeniem salonu. Te kolory to zapewnią. Maj już niedługo

Gdzie tam maj, całe wieki!
Efffa 11:33, 22 kwi 2015

anna_p_k napisał(a)
ja tu kukam a tu takie poruszenie i przewijam strony i nic tylko piszą piszą aż tu nagle są FOTKI taras sie robi bardzo ciekawy ale ten drewniany to będzie dopiero rewelacja widze że u Ciebie dyskusja na temat klonu wiesz ja bym też chciała ale czerwony (bordowy) tylko tez forma kulista mnie intereasuje ale chyba jeszcze takiego nie stworzyli ale ten polecany Tobie też jest ciekawy

Ania ale mnie rozbawiłaś!
A Ty sie zdecydowałas już na jakiegoś konkretnego klona?
anna_p_k 12:17, 22 kwi 2015

nie bo to nie w tym roku wiec teraz tylko przeglądam spodobał mi się taki Acer platanoides Globosum - Klon zwyczajny Globosum wyślę Ci foto priv bo chyba nie swoich zdjęć nie można tu wstawiać i chyba przy ławce posadzę ale pasował by mi też taki bordowy ale nie znalazałm kulistego
Efffa 12:33, 22 kwi 2015

dzieki, napewno sie na niego skuszę, ładnie to wygląda!
anna_p_k 12:39, 22 kwi 2015

jak masz miejsce to takie dwa idealne
a jak się dowiesz o istnieniu czerwonego w kształcie kulki to pamiętaj o mnie daj mi znać wiesz mi chodzi o tego co ma takie ciemne bordowe liście