Efffa
21:51, 22 kwi 2015

hm konsekwenta?chyba nie uda sie to.Dziś sie wszyscy na mnie uwzieli i chcą widziec cisy, a ja mam tylko 2 małe patyki cisów, gdyz pomysł zrodził sie w zimie, ale od zimy duzo sie zmieniło i juz mam nowe załozenia,wiec mój tytuł jest mylący, pospieszyłam sie.Choć napewno cisy bedą w ogrodzie ale nie w takich ilosciach jak planowałam na początku.
Intrygujesz Twoim ogrodem, wrzuć fotki, pewnie przesadzasz z tym ze masz kociokwik i załoze się ze masz pięknie,No ale kasy na ogrodników to napewno poszło duzo, ja tez załuje ze tu tak późno sie znalazłam, rabaty z pierwszych stron są całkowicie do przeróbki, a ze 2 dni tem wstawiłam zdjecia tarasu i przy nim mam nadzieje nie popełnic zadnych błędów
Intrygujesz Twoim ogrodem, wrzuć fotki, pewnie przesadzasz z tym ze masz kociokwik i załoze się ze masz pięknie,No ale kasy na ogrodników to napewno poszło duzo, ja tez załuje ze tu tak późno sie znalazłam, rabaty z pierwszych stron są całkowicie do przeróbki, a ze 2 dni tem wstawiłam zdjecia tarasu i przy nim mam nadzieje nie popełnic zadnych błędów