Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 23:25, 21 kwi 2015

limonka napisał(a)
dzięki
rumiankowa 08:31, 22 kwi 2015

Efffa napisał(a)

Dziękuję za miłe słowa, az sie zarumieniłam.Ten drugi taras będzie z modrzewia syberyjskiego, chciałabym najbliżej zbliżony kolor do orzecha, ten z desek chciałabym aby był taki bardzo elegancki, bo będę na niego patrzeć z salonu i chciałabym mebelki na niego z technorattanu, ale nie sofa, tylko mały stolik, 2 fatole i 2 podnózki a poduchy w kolorze turkusowym.

Będzie pięknie a jaki termin wykonania planowany? Kolorystyka suuuper. Uwielbiam takie połączenia: szarości i ładnie wybarwione drewno

A z ciekawości - taras ma być widoczny z salonu, czy w salonie też są podobne kolory? Np. turkus i orzech?
KasiaW76 09:10, 22 kwi 2015

cześć sąsiadko
Jeździsz przez Świętochłowice więc na tzw mijance jak z pod mostu wyjeżdżasz na wprost stoją dwie albo trzy catalpy, zobacz jakie piękne są, a jednocześnie duże.... tez bym chciała ładne drzewo i jeśli catalpa to tylko jedna

Poza tym u ciebie juz się coś dzieje, coś jest... u mnie szaro i ziemiscie bo sama ziemia, prawie goła....
KasiaW76 09:11, 22 kwi 2015

P.S.
u mnie kolorystyka tez szaro, szara plus orzech ale tylko ramy okienne
siakowa 09:25, 22 kwi 2015

no proszę a tu się dzieje pozdrawiam
IzaK 09:47, 22 kwi 2015

Efffa napisał(a)

Tak Iza dokładnie to te płyty, masz je tez?

tak mam taras z tych płyt...
za chwilę wstawię zdjęcie w moim wątku...
Matylda 09:51, 22 kwi 2015

No, no, no ładny tarasik . A wstaw jeszcze zdjęcie jak wygląda te połączenie z drugim tarasem, gdzie będzie ten drugi.
Efffa 10:08, 22 kwi 2015

rumiankowa napisał(a)

Będzie pięknie a jaki termin wykonania planowany? Kolorystyka suuuper. Uwielbiam takie połączenia: szarości i ładnie wybarwione drewno

A z ciekawości - taras ma być widoczny z salonu, czy w salonie też są podobne kolory? Np. turkus i orzech?

Dzięki, kofana jestes, Chciałabym, zeby było pięknie, ale czy się uda???Taras bedzie widoczny z salonu, podłoga w salonie właśnie jest koloru orzechowego, ściany biało- grafitowe(grafitu mało), grafitowy naroznik i zasłony własnie są turkusowe,chciałabym takie przedłuzenie salonu, szkoda ze okna tarasowego niemam na całą ścianę.Tak myślę ze pod koniec maja ten drewniany taras powstanie.
Efffa 10:25, 22 kwi 2015

KasiaW76 napisał(a)
cześć sąsiadko
Jeździsz przez Świętochłowice więc na tzw mijance jak z pod mostu wyjeżdżasz na wprost stoją dwie albo trzy catalpy, zobacz jakie piękne są, a jednocześnie duże.... tez bym chciała ładne drzewo i jeśli catalpa to tylko jedna

Poza tym u ciebie juz się coś dzieje, coś jest... u mnie szaro i ziemiscie bo sama ziemia, prawie goła....

Zwrócę Kasiu uwagę na te catalpy, ale juz sie z nich wyleczyłam.
Kasiu ale u Ciebie również sie robi pięknie, dzieje sie dzieje u Ciebie, ja też nie umiem sie pogodzić ze nie mozna wszystkiego mieć od razu.Masz pięknie wykończony dom ,a ja nawet koloru na domku jeszcze nie mam, i nie wyglda to u mnie za ciekawie.
Efffa 10:26, 22 kwi 2015

KasiaW76 napisał(a)
P.S.
u mnie kolorystyka tez szaro, szara plus orzech ale tylko ramy okienne

Ja też mam ramy okienne orzechowe, chciałam grafitowe, ale drewno sie przynajmniej nigdy nie opatrzy