Jakie piękne jesienne liście . W tym roku takich jeszcze nie widziałam, ale też nie byłam w lesie. W okolicy w ciągu ostatniego tygodnia pożółkły jesiony. Jadąc do pracy zachwycam się nimi
Renatko nie sposób przejść obojętnie koło twojego ogrodu, zdjęcia zachwycają, a ogród to twój przyjaciel, oddaje ci takie kolory...nie mniej jednak piękne i profesjonalne foty nam dostarczasz
Wpadłam z rewizytą , pospacerowałam od poczatku 1/3 wątku i od konca ze 20 str. i powiem Ci , że zmiany ogromne. Tak na świeżo dostrzegam , że upodobania do ogrodowego recyclingu, kwitnących roślin, i asertywnych odpowiedzi mamy wspólne. A i jeszcze datury i agawy- mam jedną małą też wspólne mamy
Aganiu miód na moje serce lejesz. Tak właśnie czuję, że ogród to mój przyjaciel i jestem uzależniona od niego, z tym, że nie muszę się leczyć, bo to on jest dla mnie lekarstwem
Zdjęcia surowe, bez obróbki czekam tylko na dobre światło
Hej Sylwia, dziękuję za wizytę.
Co do asertywności to wiesz jak trudno w jednym zdaniu wyrazić emocje i doświadczenia jakie posiadamy.
Dlatego wolę spotkania i rozmowy
Piękna dziś pogoda. Moja druga datura powoli kwitnie, będzie miała sesję zdjęciową. Tu dwa zdjęcia z lipcowego -słabszego kwitnienia.