Hej Aniu, masz rację akumulatory naładowane, widoki na długo zapadną w pamięci
Szklarenka już prawie na 100% powstanie. Z tego powodu będę musiała przesadzić w pierwszym możliwym terminie kilkanaście szałwii lekarskich i jarmuż oraz pietruszkę. Przesadzę to na ....różankę i jak się uda pozwolę zakwitnąć ale nie wydać nasiona. Och jak ja lubię takie kombinacje Pomidorki będą i czarne i bawole serca i np. san marzano, bo chcę suszyć jak najwięcej. Reszta to ciekawostki np ananasowy czy syberyjskie.
Ten wodnik z kranem mnie bardzo zaciekawił. Wiem, że chcesz mieć jak najbliżej stołu wodę ale pewnie będzie miał charakterystyczną dla Twojego ogrodu oprawę.
Oj byle do wiosny a tymczasem cieszą żurawki. Moje wyglądają świeżo, mróz nie zrobił na nich wrażenia.
lime marmalade
marmalade od Ivvvonki
Te czosnki są już od dawna na wierzchu. A jakie piękne różyczki rozchodników okazałych są. Mam wrażenie, że one urosły podczas tej zimy, bo jesienią były dużo mniejsze. Zdjęć z dzisiaj rozchodnika niestety brak.