Reniu fajnie jak dzieci chętnie garną się do kucharzenia i odkrywają nowe smaki kulinarne a przy tym jest zdrowo i smacznie.Wielkie brawa dla Wiktorii

Moja Adrianna też odnajduje się w kuchni,wczoraj buszowała po tym blogu co poleciłaś,wypatrzyła fajne przepisy i ulubioną owsiankę

Podała link od razu koleżankom,ja sobie dziś na spokojnie zajrzę.
Pomidory do góry nogami ciekawe,coraz częściej słychać o takim sposobie uprawy.Doczytałam o czarnych pomidorach i tu moja ciekawość sięgnęła zenitu.Nie słyszałam o takich.Ja przeważnie mam pomidory koktajlowe i malinowe,odmian nie znam.Rozsady pomidorków koktajlowych mam od koleżanki a malinowych od mamy

Te lubi moja rodzinka ale chyba trzeba otworzyć się na nowości i spróbować z innymi odmianami.
A jakie będziesz siać sałaty? Masz też jakieś nowości?
Szklarenką też jestem zainteresowana.Będziecie ją robić na fundamencie? Szyby szklane czy pleksi? Jaki rozmiar planujecie? Jak będziesz mogła to zrób dokumentację zdjęciową.Patrzyłam w necie za małymi swojego czasu ale cena odstraszyła,może temat u nas powróci co do małej szklarni.
Moje żurawki marne,właśnie popatrzyłam na nie przez okno.Twoje Reniu jakby zimy nie widziały
Idę zaraz zakopcować trawy i poszukać wiosny w ogrodzie

Miłego dnia