Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

renatamama3 16:32, 26 maj 2018

ryska napisał(a)

Już Ci to pisałam
Mnie róże też denerwują ale jednocześnie zachwycają. I co zrobisz nic nie zrobisz.
Te trawy miałam wyrzucić, bo się zestarzały, zawsze obcinałam. Tym razem wszystkie zostawiłam. W zachodzącym słońcu wyglądają cudnie.

Nic nie zrobisz ,to już choroba ,człowiek się wkurza ,a i tak jedzie do szkółki i wraca z różą ,tak jak ja dzisiaj ,w moje ręce wpadła róża Dinky ,zaraz idę sadzić .
Ja ,dalej odmładzam kostrzewę ,bo rozstać się z nią nie mogę .
yolka 12:52, 27 maj 2018

Nie pamiętam czy odpowiedziałam. Moja Sundavilka w zimie zrzuciła wszystkie liście, wyrosły nowe, ale małe jakieś, wczoraj poszła na taras, czekam...

Pomysłowe wazoniki z czosnkami, uwielbiam takie obrazki, u Ciebie zawsze mogę coś takiego znaleźć. Gratuluję umiejętności i pomysłów
ryska 20:40, 27 maj 2018

marba napisał(a)
Powiem Ci szczerze, że ze wszystkich róż, które miałam, ta jest najbardziej kolczasta. U mnie rośnie przy drewnianym przęśle ogrodzenia, poza pielęgnacją nie ma z nią fizycznego kontaktu, ale u Ciebie może tak nie być. Musisz sama zdecydować.

Mam czas na myślenie do jesieni
Dziękuję (iryskami z góry)

ryska 20:54, 27 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Ale pięknie u Ciebie pozachwycałam się z samego rana

To tylko parę metrów w kwiatach ale cieszy. Dziękuję za miłe słowa.
Dzisiejsza kawka poranna dla Ciebie

ryska 21:07, 27 maj 2018

paniprzyroda napisał(a)
Delikatności i subtelności o poranku, brak słów.. piękna bajka

Pachnie, wszędzie bzyczki pracują, co chwila coś zakwita.
Dziękuję, jak Tobie się podoba a wzoruję się też na Twoich rabatach to znaczy, że coś mi wychodzi

Czy biały ostrogowiec kwitnie później niż czerwony?

Ten od korzenia, od Ciebie, niestety nie przeżył zimy, mimo, że rósł sobie i miał liście ale czekam na tego z nasion co wyhodowałam.

ryska 22:23, 27 maj 2018

renatamama3 napisał(a)

Nic nie zrobisz ,to już choroba ,człowiek się wkurza ,a i tak jedzie do szkółki i wraca z różą ,tak jak ja dzisiaj ,w moje ręce wpadła róża Dinky ,zaraz idę sadzić .
Ja ,dalej odmładzam kostrzewę ,bo rozstać się z nią nie mogę .

Dziś rozwinęła pąki Queen of Sweden.

Nallar 22:30, 27 maj 2018

Piękna
ryska 22:42, 27 maj 2018

yolka napisał(a)
Nie pamiętam czy odpowiedziałam. Moja Sundavilka w zimie zrzuciła wszystkie liście, wyrosły nowe, ale małe jakieś, wczoraj poszła na taras, czekam...

Pomysłowe wazoniki z czosnkami, uwielbiam takie obrazki, u Ciebie zawsze mogę coś takiego znaleźć. Gratuluję umiejętności i pomysłów

Taka ich uroda Jolu, moja wygląda marnie, obcięłam większość pędów. Może ruszy z kopyta.

Coś z niczego często robię Najlepsze dania są ze sprzątania lodówki
Dla Ciebie kącik dziś, jeszcze bez wazoników ze starych syfonów. Muszę je obciążyć, chyba piasek wsypię do środka i naleję wody.

ryska 22:46, 27 maj 2018

Nallar napisał(a)
Piękna

yhy bylinowe powojniki też

Donia72 23:49, 27 maj 2018

Ale wesoło wyglądają te bylinowe powojniki
U mnie był taki ładniutki błękitny w tamtym roku...w tym już mi nie odbił.