tak Jolu wyspową . pomysłów na obsadzenia mam aż za dużo w mojej głowie . tylko z lokalizacją mały kłopot. Jadnak dzisiaj po dość obszernych pomyślunkach na miejscu umiejscowiłam ją tak żeby nie zasłoniła mi sosny i świerka i kosodrzewinami.
mnie wcale nie przeszkadzają -lubię je , gorzej z tymi cmentarnymi
sprzątałam dzisiaj rabaty , bo już mnie ciągnie do ogrodu . nie da się siedzieć w domu . oj podrobiłam sobie wiosennych porządków . Jadnak ta pogoda mnie martwi . wszystko nabrzmiałe
Witaj Alino. Dołączam do fanek muzyki i koncertów. Gdzieś wcześniej był post od Tyny też muzycznej. Wybierasz się na jakiś koncert w najbliższym czasie?
A co do Twojego ogrodu, bardzo mi się podoba. Siedzę już trzeci wieczór i chłonę strona po stronie. Niezła pomoc przy komponowaniu własnych nasadzeń. Urzekły mnie u Ciebie m.in. klon purpurowy, perukowiec Golden Spirit (koniecznie zdaj relację jak przezimował), rozplenice cudowne, tojeść orszelinowata - pierwszy raz o niej usłyszałam i bardzo mi się spodobała, Oj wiele tu ciekawych roślin i kompozycji. Skalniak bardzo zyskał po podsadzeniu żółtą tawułą. Pisałaś, że rozchodnik vageriata pokłada się i będziesz przesadzać. Ja właśnie chciałam go u siebie dosadzić, czyli lepiej nie - nie sprawdza się? Twoja tojeść - marzenie. Ile sztuk tam rośnie?
Agnieszko - witaj .tak muzyka daje mi przysłowiowego kopa do życia . czasami myślę że zwariowałam żeby w tym wieku jeszcze kochać głośną muzykę . zaliczyłam ostatnio strachy na Lachy , ale wkrótce zaliczę Sikorowskiego Andrzeja i córką Mają . dużo słucham też muzyki niszowej , o której istnieniu słuchacz radia nie ma pojęcia . ostatnie odkrycie to AIMEE MANN. jej płyta smilers z 2008 to dla mnie odlot. przekrój muzyki jakiej słucham jest szalony i zbiory przepastne . ....ale jestem ekspertem
w ogóle to chciałabym założyć taki watek . POSŁUCHAĆ WARTO . jest tyle fajnych wykonawców na świecie . polecam słuchać radio trójka - jeszcze tylko oni uczą ludzi gustów muzycznych