Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

ana_art 23:24, 03 lut 2014

alinak napisał(a)

och Aniu błagam nie wymagaj ode mnie już dzisiaj . Joasia tak mnie przećwiczyła z tymi fotami że na oczy nie widzę ....jak trafie przypadkiem to ci wstawię w twoim wątku żebyś nie przegapiła ok?

oki, do wiosny jeszcze chwila
Sebek 23:36, 03 lut 2014

Alinko - cudne zmiany u Ciebie zaszły - też nie powiedziałbym, że w 2010 było u Ciebie tak mało - lub tak małe rośliny
Gabriela 23:43, 03 lut 2014

Fajnie się ogląda takie zdjęcia typu przed i po. Twój wgłębnik jest świetny. Pamiętam jak podglądałam jak się robił.
Aneczka 00:03, 04 lut 2014

Łał co za zmiany, aż trudno uwierzyć że to tylko 3 lata różnicy. Masz jakiś dar czy co
Rench 00:17, 04 lut 2014

alinak napisał(a)
ULKA ---
MARZENKA ---- z bylinami tak jest zapełniają ogród w 5 minut , dlatego każdemu kto ma nowy, pusty jeszcze ogród zawsze doradzam żeby tymczasowo choć ( jeśli nawet nie kocha bylin)posadzić trawy wysokie i jak najwyższe rośliny .no oczywiście jak duży ogród a nie malutki .potem jak drzewa i krzewy dorastają nie jest problemem wyrzucić byliny , choć oczywiście rzadko się to zdarza
A drzewa jak widać już jakieś miniaturki rosły ....

2010

2013

[

Ta różanka szczególnie do mnie przemawia Mówisz,że 2 sezony trzeba czekać.......? POCZEKAM
alinak 16:40, 04 lut 2014

SEBEK , GABI
ANECZKA , RENIA
--- jak mam czas to lubię powspominać i sama byłam lekko zdziwiona ...dobrze , że albumy mam pogrupowane latami , więc o pomyłce nie mam mowy ...
Tak bardzo czas ucieka .....

jeszcze nie dawno ubolewałam że kompostownik sie rzuca w oczy

a ani się oglądam a już muszę się przeciskać do niego .

Milka 16:45, 04 lut 2014

Też tęsknię do grabi i łopaty i nawet piły! ale póki remont, już 2 miesiąc, cieszę się, ze nie muszę do prac ogrodowych iść
AgnieszkaW 17:32, 04 lut 2014

Alinko, te metamorfozy w ciągu trzech lat są niesamowite
alinak 19:02, 04 lut 2014

AGNIESZKA --
Wiesz że ciągle coś się zmienia ...po fotkach widzę .jak tam plany warzywne . wpadam do dziewczyn i wszyscy kupują , sieją ...ło mato a ja nic .

IRENKA ----
Remont też ważny , ja jestem przed i cała cierpnę , nienawidzę remontów , to jeszcze z domu rodzinnego . moja mam uwielbiała remonty i nękała całą rodzinę . dla mnie to najgorsze wspomnienia z dzieciństwa , choć miała nowy dom , ciągle coś zmieniała .brrrrr. chyba go jeszcze odłożę, bo w sumie to jak się sprzęt w kuchni przedawni to wyrzucę z niej wszystko i od nowa umebluję . no i jeszcze malowanie całego domu i okien , to już mus ...w tym roku .
Kondzio 19:05, 04 lut 2014

alinak napisał(a)
AGNIESZKA --
Wiesz że ciągle coś się zmienia ...po fotkach widzę .jak tam plany warzywne . wpadam do dziewczyn i wszyscy kupują , sieją ...ło mato a ja nic .

IRENKA ----
Remont też ważny , ja jestem przed i cała cierpnę , nienawidzę remontów , to jeszcze z domu rodzinnego . moja mam uwielbiała remonty i nękała całą rodzinę . dla mnie to najgorsze wspomnienia z dzieciństwa , choć miała nowy dom , ciągle coś zmieniała .brrrrr. chyba go jeszcze odłożę, bo w sumie to jak się sprzęt w kuchni przedawni to wyrzucę z niej wszystko i od nowa umebluję . no i jeszcze malowanie całego domu i okien , to już mus ...w tym roku .
Ja tez nic nie robię i nie wiem czy coś zacznę