Ludeczkowie kochani koniec malowania . i ja się kończę po woli ..jutro jeszcze tylko 300 km. i oddycham pełną piersią ...
ANIA ------fiolecik niższy to kocimiętka ( w ogóle nie niska tylko gigant)
fiolecik wyższy to przetacznikowiec ...sama słodycz pokręconych kłosów
ULKA ---- eden rose sadziłam z jesieni . to jej pierwsze kwiatki ...mam wielkie nadzieje związane z tą różą . zakochałam się w niej bez pamięci ....
MARZENA --- z moich wszystkich róż to tylko bradher cadfael sprawia kłopoty . co roku łapie plamistość . jest piękny ale chyba poleci z hukiem ....
RENATAMAMA---- Reniu a teraz maki dają po oczach i to same się wysiały ...zaraz pokażę ...
AGATA---- chopin to gigant ..pięknie też pachnie ....w ogóle zapachy wokół różanki magiczne ...
WILCZA --- Ewka sama ci to natura namalowała ...sama się ciągle gapię aż chyba tę rabatę namaluję też ....hahahahah.
ANNAG.---- Aniu queen of sweden w tym roku rozbujała się ślicznie . w pierwsze lata nie jest efektowna ale cierpliwość .....wiesz ?
maki zrobiły taki harmider kolorów ..oczywiście same się w tamtym roku wysiały . jak zobaczyłam na wiosnę ile siewek wzeszło to nawet nie wysiałam tych nasion które zebrałam .