Ania, jak ślicznie u mnie groszek zaczął się wreszcie wspinać po siatce - mój pierwszy tegoroczny i osobisty siew ciekawe jaki będzie ten groszek i czy pachnący .... zobaczymy
Gaurę widzę pierwszy raz w życiu, ale jest bardzo ciekawa a wiciokrzew jaki dorodny i kolor ciekawy widzę, masz sporo ładnych wiciokrzewów
To zdjęcie ogóle ogródka jest piękne widzę, że koniecznie muszę kupić tawułki a co to za piękny powojnik? podobny do mojego The President, ale mój już dawno przekwitł i ma pomponiki i koniecznie poproszę o zdjęcia i nazwę tej żurawki - na zdjęciu po lewej stronie bo to chyba żurawka?
Jeśli chodzi o krety, albo może nornice to zryły mi cały kącik wzdłuż ogrodzenia tworząc wał ziemno - korowy ((( buuuu
Gosiu tak to jest żurawka, ale mam ją od sąsiadki i rezyduje w moim ogrodzie od kilku lat, nie znam jej nazwy bardzo szybko się rozrasta i jest wytrzymała na słońce i mróz bliższa fotka jutro, bo dzisiaj już za ciemno
Wiciokrzew ten zakwita jako ostatni, w tym roku bardzo osłabił go mróz, ale powycinałam suche badylki, podwiązałam i zasiliłam sporą dawką kompostu, sama widzę, że odżył
Powojnik kupiła mi 2 lata temu córka, ale ja nie zostawiłam metryczki...