Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

13:51, 09 wrz 2014
Ale masz prześliczne widoki,no ja bym jechała 20 km na godzinę i podziwiała

Zobacz Kosolku jak obornik może ucieszyć I nowe zakupy różyczkowe Ja już w tym roku zrezygnowałam z róż,poczekam do wiosny,muszę uporać się z tymi "kwiotkami" co mam.

Miłego dnia
Iwk4 13:58, 09 wrz 2014

Hej. Ola, masz śliczne róże. Wymień kilka tych, co długo kwitna ?
kosolka 14:04, 09 wrz 2014

Ja też własnie zwalniam Jest kilka takich miejsc, gdzie muszę zwolnic, bo za bardzo sie wpatruje zeby nacieszyć oko
Dużo rzeczy potrafi ucieszyć. I to takich błahych czasem. Dla niektórych niepojętych Jak np dla moich blokowych znajomych - obornik, czy nawet to że kwiat kwitnie "No ale z czego tu się cieszyć? Taka jego natura" słyszalam nieraz od mojej kompletnie nieczułej roślinowo przyjaciółki
Ale ja nadal nie mam weny na ogrodowe prace. Silniczek mi sie zepsuł i nie ma komu go naprawic. Ale jak wróce to nie ma zmiłuj - do ogrodu marsz! czy bedzie mi sie chciało czy nie
Gardener27 14:10, 09 wrz 2014

Olu czekamy na zdjęcia róż jakie do Ciebie dotarły
Każdy z nas tak czasem ma ze brak ochoty na prace ogrodowe ale po poru dniach przechodzi Głowa do góry

Pozdrawiam
kosolka 14:10, 09 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)
Hej. Ola, masz śliczne róże. Wymień kilka tych, co długo kwitna ?

Moje kwitną prawie wszystkie A te które nie kwitną to nn. Dwa krzewy chyba. Kwitnie pnąca Apricot, Chopin, Scarlett, Pastella, Mercury, Bonica i the Fairy.
A c do tego, co czeka u Ciebie na mnie - to oczywiście że chcę, i po przyjeździe koniecznie jakoś muszę to przejąć
kosolka 14:12, 09 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Olu czekamy na zdjęcia róż jakie do Ciebie dotarły
Każdy z nas tak czasem ma ze brak ochoty na prace ogrodowe ale po poru dniach przechodzi Głowa do góry

Pozdrawiam

No, to u mnie trochę więcej to już trwa Nie przejdzie to nie przejdzie. A co trzeba i tak zrobię Zmuszę się A jak przyjedzie wiosna... To polece jak na skrzydłach do tych wysuwających noski z ziemi roślinuniek
14:13, 09 wrz 2014
Po urlopie wrócisz jak nowo narodzona z weną na maksa
My w sobotę przywieźliśmy od naszego sąsiada przekompostowany obornik..kilka taczek,Tadek prowadził taczkę raz za razem a ja obok dreptałam dumna jak paw jakby nie wiadomo co na tej taczce jechało I to jest fajne..cieszyć się z małych rzeczy...
14:16, 09 wrz 2014
kosolka napisał(a)

...To polece jak na skrzydłach do tych wysuwających noski z ziemi roślinuniek

oj tam,ja przebiję..rośliniunieczek Kosolka dobrze,że tutaj wszyscy jesteśmy tak ogrdowo zakręceni,cieszy każda najmniejsza roślina,kwiatuszek.U mnie w rodzinie sporo mam kuzynek tak zakręconych,jeździmy do siebie,robimy obchody ogródków i wtedy..jeden temat..zgadnij jaki
kosolka 14:23, 09 wrz 2014

Aaa.. i jeszcze zrobię fotkę mojego malutkiego jasminowca - padł chyba całkiem. Poradzicie czy przyciąć go i poczekać czy wiosną się bujnie?
Majena 16:16, 09 wrz 2014

Witaj Olu alez u ciebie tych stronek się nastukało..Zaznaczam i Podglądam