Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

Mazan 20:30, 15 lut 2015

Oleńko, to przecież nie wszystko. W kolejce czekają pozostałe, ale mam "urwanie ..." z gośćmi - proszę poczekaj chwilę.

Pozdrawiam
kosolka 20:31, 15 lut 2015

Miałam taką nadzieję Czekam cierpliwie!
kosolka 20:36, 15 lut 2015

A tak na marginesie, refleksja po kilku spacerkach w ostatnich dnia dookoła domu.. Wiecie co mnie najbardziej przeraża? Roboczo? Wygrabianie trawnika! Bo jest tego dużo. Trawnika. No i do wygrabiania tez dużo, bardzo.. A ja z powodów zdrowotnych i pewnego leku nie mam sił dwa razy machnąć widłami Próbowałam wczoraj podrzucić z boków kompost i słabo mi to wyszło. Lek kończy się w kwietniu, podobno gdy go odstawię siły witalne wrócą. Ale grabić trzeba w marcu. I muszę szukać posiłków do pomocy.. A jak sobie przypomnę jak "góry przenosiłam" latem.. Oby to wróciło!

Nallar 20:49, 15 lut 2015

Olu słoneczko nasze, toć to minęły 3 setki....
Gratki i kfiotek dla Ciebie.

kosolka 20:51, 15 lut 2015

Uwielbiam, uwielbiam piwonie Dziękuję
pasjonatkaam... 20:56, 15 lut 2015

kosolka napisał(a)
A tak na marginesie, refleksja po kilku spacerkach w ostatnich dnia dookoła domu.. Wiecie co mnie najbardziej przeraża? Roboczo? Wygrabianie trawnika! Bo jest tego dużo. Trawnika. No i do wygrabiania tez dużo, bardzo.. A ja z powodów zdrowotnych i pewnego leku nie mam sił dwa razy machnąć widłami Próbowałam wczoraj podrzucić z boków kompost i słabo mi to wyszło. Lek kończy się w kwietniu, podobno gdy go odstawię siły witalne wrócą. Ale grabić trzeba w marcu. I muszę szukać posiłków do pomocy.. A jak sobie przypomnę jak "góry przenosiłam" latem.. Oby to wróciło!

Oluś kochana to zdrówka życzę,wróca i siły akurat przed sezonem.Ja wczoraj planowałam pojechać na działkę a tak żle się czułam,ciśnienie 90/48,myslałam,że zejdę,kolana sięuginały,walnełam drinka i ożyłam Taki mam kłopot z tym niskim ciśnieniem.U Ciebie Wszystko wróci do normy,sciaskam Cię mocno!
Nallar 20:57, 15 lut 2015

kosolka napisał(a)
Uwielbiam, uwielbiam piwonie Dziękuję

Jak lubisz...
kosolka 21:00, 15 lut 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

walnełam drinka i ożyłam

Hehehe To też jest czasem sposób Tez mam niskie - z natury Też mam nadzieję ze wróci do normy, bo sobie inaczej nie wyobrazam po prostu. Koniec i kropka!
kosolka 21:01, 15 lut 2015

Ewa, dziękuję Zawsze kradłam od teściowej do wazonu. Zapach.. Mmmmm! Ciekawe kiedy moje mnie zaszczycą
Viola 22:09, 15 lut 2015

Ola, zdrowie ponad wszystko, wyżej d... nie podskoczysz, jak to mawiają poeci Zrobisz ile dasz radę