Śmiałek darniowy przy Chopinach, stipach, werbenie i jeżówkach i ta rabata z góry. Przy tarasie rząd maciejki, którą uwielbiam i mam co roku w ogromnych ilościach, gdzie się da.
Hortensje ogrodowe - mam nadzieję ze pokażą co potrafią. Muszę je zasilić, tak a`propos.
Ja mam tylko kilka rabat, a ile jeszcze do zrobienia ich czeka! Ale to nie w tym roku chyba. A te które już istnieją, i tak są pustawe, nie do konca zagospodarowane, to co zamówiłam to kropelka w morzu potrzeb Róże - w ubiegłym roku tak z nimi poszalałam! I nie żałuję
Masz 72 róże??? Rany, a ja się na jedną zdecydować nie mogę.
Dorodne i śliczne masz kwiatuchy.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ja się na Ciebie napatrzeć nie mogę, wybacz
Shirley pachnie pięknie! A że babcine klimaty lubię, to od początku trąbiłam Że nie dla mnie nowoczesność, geometria i takie tam.
No własnie. Aktualnie - decisem. Widzę że Ty ekologicznie.. W ubiegłym roku pryskałam koper mlekiem. Gorzki był, nie do jedzenia. Teraz znów mi w koper wlazły - i co zastosowac?? Też mam je wszędzie - i w warzywniku, i na bylinach, na różach, na drzewach owocowych... Bleeeee!!!