Świetne ujęcie Widać, że lubisz bawić się aparatem
U mnie vanilki też maja przypalone kwiaty.
Ogrodowe jortki skradły moje serce. Mam jedną, białą. Ona chyba nie zmieni koloru pod wpływem odczynu gleby?
O Pashminie to ja się wypowiem dopiero w przyszłym sezonie. Teraz ona jakaś porąbana jest Przypominasz sobie ile razy prosiłam o identyfikację, czy to na pewno ona? Ale tym razem kwitnie ładnie
A mnie się moja biała jednak najmniej podoba. Mimo tego, że bardzo lubię biały w ogrodzie Zobaczymy jak podrośnie, ale jednak różowe, fioletowe i niebieskie są bardziej spektakularne, te ich zmieniające się odcienie w różnych fazach rozkwitu.. Biała teraz seledynowieje
Pewnie, że pamietam! Christiana u mnie identyczna jak na zdjęciu. Pachnie obłędnie ale trwałością kwiatu nie grzeszy drugi raz bym jej chyba nie kupiła..
Olka, ta róża o nazwie Apricot Nectar, to ona jest pachnąca? A jaka wysoka? Mam u siebie coś podobnego (w szkółce powiedzieli, że to abraham derby, ale to nie ona), moja dość ładnie pachnie i nie jest za wysoka. Tak gdzieś ok.60cm.
U mnie też ale myślałam, że to przez oprysk ze skrzypu polnego, bo jak sie rozpędziłam to wszystko psikałam
Mam zamiar w przyszłym roku dokupic jeszcze jakaś fajna w żywym kolorze, żeby tą biel ożywić