Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 21:25, 22 sie 2015

babka napisał(a)
Olu zdjęcia, rośliny mistrzostwo świata. Jesteś niesamowita, podziwiam Cię za pracowitość, widać że to co robisz robisz z pasją !

Olu
kosolka 21:36, 22 sie 2015

Giardina na dobranoc
inag 21:58, 22 sie 2015

kosolka napisał(a)
Limkom i Misiom KOMPLETNIE nie przeszkadza palące słońce.

Mam te same spostrzeżenia. Jak z trwałością pashminy? Herzogin Christiana jest okropnie nietrwała..
07_Rene 22:06, 22 sie 2015

kosolka napisał(a)

Świetne ujęcie Widać, że lubisz bawić się aparatem

U mnie vanilki też maja przypalone kwiaty.
Ogrodowe jortki skradły moje serce. Mam jedną, białą. Ona chyba nie zmieni koloru pod wpływem odczynu gleby?
kosolka 22:08, 22 sie 2015

inag napisał(a)

Mam te same spostrzeżenia. Jak z trwałością pashminy? Herzogin Christiana jest okropnie nietrwała..

O Pashminie to ja się wypowiem dopiero w przyszłym sezonie. Teraz ona jakaś porąbana jest Przypominasz sobie ile razy prosiłam o identyfikację, czy to na pewno ona? Ale tym razem kwitnie ładnie

kosolka 22:11, 22 sie 2015

07_Rene napisał(a)

Świetne ujęcie Widać, że lubisz bawić się aparatem

U mnie vanilki też maja przypalone kwiaty.
Ogrodowe jortki skradły moje serce. Mam jedną, białą. Ona chyba nie zmieni koloru pod wpływem odczynu gleby?

A mnie się moja biała jednak najmniej podoba. Mimo tego, że bardzo lubię biały w ogrodzie Zobaczymy jak podrośnie, ale jednak różowe, fioletowe i niebieskie są bardziej spektakularne, te ich zmieniające się odcienie w różnych fazach rozkwitu.. Biała teraz seledynowieje
inag 22:13, 22 sie 2015

Pewnie, że pamietam! Christiana u mnie identyczna jak na zdjęciu. Pachnie obłędnie ale trwałością kwiatu nie grzeszy drugi raz bym jej chyba nie kupiła..
monteverde 22:14, 22 sie 2015

kosolka napisał(a)
Giardina na dobranoc

Kasiu jak rośnie Giardina?nie masz z nią kłopotów? pozdrówka
Donia72 22:15, 22 sie 2015

Olka, ta róża o nazwie Apricot Nectar, to ona jest pachnąca? A jaka wysoka? Mam u siebie coś podobnego (w szkółce powiedzieli, że to abraham derby, ale to nie ona), moja dość ładnie pachnie i nie jest za wysoka. Tak gdzieś ok.60cm.
07_Rene 22:15, 22 sie 2015

kosolka napisał(a)

A mnie się moja biała jednak najmniej podoba. Mimo tego, że bardzo lubię biały w ogrodzie Zobaczymy jak podrośnie, ale jednak różowe, fioletowe i niebieskie są bardziej spektakularne, te ich zmieniające się odcienie w różnych fazach rozkwitu.. Biała teraz seledynowieje

U mnie też ale myślałam, że to przez oprysk ze skrzypu polnego, bo jak sie rozpędziłam to wszystko psikałam
Mam zamiar w przyszłym roku dokupic jeszcze jakaś fajna w żywym kolorze, żeby tą biel ożywić