Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

AgataBC 19:55, 22 sie 2015

Wow!! co to za filtr w aparacie?? taki romantyczny a zarazem mroczny.. jak z obrazu-super to wygląda roślinki pięknie w nim wyglądają.
Anda 20:15, 22 sie 2015

Sliczne foty, klimat taki przedburzowy. Super. W ogóle świetnie wyglądają Twoje roślinki. Róże super.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:16, 22 sie 2015

kosolka napisał(a)

Mogłabyś mnie proszę oświecić co to za roślina?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Karol99 20:23, 22 sie 2015

Fotki cudowne.
kosolka 21:07, 22 sie 2015

Agcia napisał(a)
Wow!! co to za filtr w aparacie?? taki romantyczny a zarazem mroczny.. jak z obrazu-super to wygląda roślinki pięknie w nim wyglądają.

Agatko, uczę się fotografować nie automatu, tylko z własnych ustawień. To efekty róznych moich prób.. Więc nie jestem w stanie napisać Ci szczegółów.
Ale dziękuję, cieszę się że coś tam wychodzi i sie podoba
kosolka 21:09, 22 sie 2015

Anda - klimat rzeczywiście przedburzowy, tylko niestety - burza znowu rozeszła się po kościach. 5 min dosłownie popadała mżawka
Roślinka to najzwyklejsza tawułka Odmiany nie znam.

Karol - dzięki Uczę się uparcie
AgataBC 21:10, 22 sie 2015

kosolka napisał(a)

Agatko, uczę się fotografować nie automatu, tylko z własnych ustawień. To efekty róznych moich prób.. Więc nie jestem w stanie napisać Ci szczegółów.
Ale dziękuję, cieszę się że coś tam wychodzi i sie podoba

Ano to podziwiam super wychodzi, u mnie takie światło jest przed burzą..
rób takich więcej
AgataBC 21:11, 22 sie 2015

A pytałam Cię już może- jaki masz sprzęt do fotografowania?? Jak możesz to napisz
babka 21:17, 22 sie 2015

Olu zdjęcia, rośliny mistrzostwo świata. Jesteś niesamowita, podziwiam Cię za pracowitość, widać że to co robisz robisz z pasją !
kosolka 21:24, 22 sie 2015

Agcia napisał(a)

Ano to podziwiam super wychodzi, u mnie takie światło jest przed burzą..
rób takich więcej A pytałam Cię już może- jaki masz sprzęt do fotografowania?? Jak możesz to napisz

No własnie było przed burzą, która do nas nie doszła
Aparat to Nikon D3000.