marta_d
12:12, 03 cze 2016

No właśnie! Dostałam paczkę 
dzięękiii bardzo
dużo tego ! Odwdzięczę się i na pewno wyślę Ci szałwię białą - odmiana Adrian - jest chyba najpiękniejsza ze wszystkich, które posiadam
kępy są bardzo gęste, zwarte, nie pokładają się od deszczu i kwitną bardzo długo
Szczerze, to zazdroszczę Ci już odchowanych dzieci - dla mnie okres od urodzenia Kaliny do około pół roku to najbardziej stresujący czas. Lubię już podrośnięte dzieciaki - bardziej kumate - Kalinie już roczek stuknął
a nie mogę się doczekać aż będzie miała z 5 wiosen 

mąż Twój wziął sprawy w swoje ręce - dobrze - bo mój tylko gada .. :/ nie ukrywam, że początki były trudne, ale im mniej byłam zmęczona po treningach tym bardziej chciałam chodzić. To wchodzi w krew
ze złych nawyków właśnie fajki zostały
coś mi odwaliło i po ciąży zapragnęłąm papierosa
a nie paliłam już 5 lat, chociaż dużo nie palę, bo męczę paczkę tydzień albo i dłużej to ciężko mi się z nimi rozstać:/ nie ma to jak walnąć dymka na koniec dnia 

Szczerze, to zazdroszczę Ci już odchowanych dzieci - dla mnie okres od urodzenia Kaliny do około pół roku to najbardziej stresujący czas. Lubię już podrośnięte dzieciaki - bardziej kumate - Kalinie już roczek stuknął

mąż Twój wziął sprawy w swoje ręce - dobrze - bo mój tylko gada .. :/ nie ukrywam, że początki były trudne, ale im mniej byłam zmęczona po treningach tym bardziej chciałam chodzić. To wchodzi w krew