Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

Nallar 17:45, 27 lip 2016

kosolka napisał(a)
Donia, zaraz lecę zobaczyć

Ewa, ja go zobaczyłam na Facebooku, na str schroniska, i długo się nie zastanawialiśmy.. Mamy wielka działkę, kojec.. Był w schronisku ok 2m-cy, podobno Pan go oddał bo wyjeżdżał (wyprowadzał się?) na drugi koniec Polski do pracy. Trochę nas ostrzegał opiekun schroniska, że warczy na mężczyzn, woli kobiety (wolontariuszki). Rzeczywiście, raz na M. warknął na początku, kiedy chciał go przypiąć do smyczy, ale później już nic. Za to za mną jest oszalały Aż śmieszne to jest Labradorka jest zła na niego, pokazuje zęby, ale ich przyzwyczajamy. Wczoraj już się obwąchiwały bez nerwów.

Myślę że ta niechęć do mężczyzn skądś się wzięła, ciekawe tylko czy to właściciel czy któryś z panów w schronisku zrobił mu coś złego.
Obawiam się że jak raz pozwolił sobie na warknięcie to tak szybko nie odpuści, czeka Was dużo pracy aby pozbyć się złych nawyków. Konsekwencją osiągniecie sukces a warto bo jest pięknym psem.
Labradorka pokazuje kto tu zarządza i wcale jej się nie dziwie.
Super Olu jestem pełna podziwu dla ludzi zabierających psy ze schronisk, dla ludzi którzy chcą się podzielić swoim serduchem i otoczyć troską porzuconego z takich czy innych powodów czworonoga.
Brawo przez duże B.
A tak na marginesie, ciekawe czy lubi zjadać kwiatki

kosolka 18:32, 27 lip 2016

No M.na pewno ma więcej respektu niż ja.. Ja to tule jak misiaka..
Dziękuję Ewuś
Czy lubi zjadać kwiatki? Hmmm.. Na pewno lubi obsikiwać
kosolka 10:55, 29 lip 2016

Takiej mam cudowne maki w ogrodzie w pracy Bardziej malinowe niż na zdjęciu. Już czatuję na nasiona!!

kosolka 14:42, 30 lip 2016

W końcu znalazłam chwilę na zrobienie fotek.. Ogród się zmienił.

Anda 17:09, 30 lip 2016

To są maki? Takie pełne? Wow Ciekawam, czy zbierzesz nasiona.
Twój ogród teraz bardziej letni latoscią pełnego lata
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kosolka 17:52, 30 lip 2016

Tak, to maki Mają makóweczki Mam nadzieję ze mi się uda, bo się zachwyciłam nimi.

Ciąg dalszy fotek

kosolka 23:28, 30 lip 2016

kosolka 23:34, 30 lip 2016

kosolka 23:50, 30 lip 2016

kosolka 23:55, 30 lip 2016

Ostróżki powtarzają kwitnienie, ale kwitną też nowe siewki Pierwsza - przepięknie się zmutowała