Gardenarium
20:03, 06 cze 2016
Kupuję wszędzie, gdzie jestem, a bywam w wielu miejscach (Anglia, Holandia), nie ma jednego adresu, że podam i cała Polska kupi. Okrągłych luster np. było kilka,. Ja kupiłam dwa (cena za jedno 2.500 jeśli chcesz wiedzieć), teraz chcę nabyć jeszcze jedno i nie ma. Co gorsza - nie będzie. Jak wiesz, w aranżacji wnętrz kolekcje się zmieniają, ludzie nie kupują ciągle tego samego. Nie spodziewaj się więc
że za każdym razem podam adres gdzie cokolwiek zakupiłam, bo po prostu tak się nie da. Większość rzeczy kupiłam w Anglii a Anglia jest wielka.. nawet nie pamiętam już, co gdzie kupiłam. Polowałam na to.
Jak wiesz, srebrne kule ma już prawie każdy, czy pasują czy nie. Ja więc muszę "wyjść" z kul chociaż u mnie bardzo pasują, ale zbyt długo być nie mogą. Są juz co najmniej 10 lat
Ale czy to nie jest nudne, jeśli we wszystkich ogrodach będzie to samo? Nie o to mi chodziło
Mam nadzieję na życzliwy odbiór tego posta i pełne zrozumienie moich dylematów. Chcesz mieć coś wyjątkowego? Nie pokazuj tego innym. Ja pokazuję, przez co dodatki stają się pospolite, bo wszędzie spotykane. Przestają mi się podobać.
Dlatego ciągle poszukuję nowych. Poszukuj a znajdziesz.

Jak wiesz, srebrne kule ma już prawie każdy, czy pasują czy nie. Ja więc muszę "wyjść" z kul chociaż u mnie bardzo pasują, ale zbyt długo być nie mogą. Są juz co najmniej 10 lat

Ale czy to nie jest nudne, jeśli we wszystkich ogrodach będzie to samo? Nie o to mi chodziło

Dlatego ciągle poszukuję nowych. Poszukuj a znajdziesz.

Instagram Ogrodowiska