Ozz
09:45, 29 lip 2014
Ale numer - teraz Ogrodowisko i Bukszpanowy będą wpływały nie tylko na kształt ogrodów w Polsce, ale i na innych kontynentach na świecie! Najlepszej jakości ,,towar" eksportowy z Polski
Cieszy mnie to wyróżnienie jak moje własne To co Danusiu - kiedy szykujesz jakiś ogród pokazowy na Chelsea?
Jakie by to było piękne spełnienie marzeń, by prócz jabłek i wódki, Polska zaczęły słynąć jak Anglia, Niemcy czy Holandia pięknymi ogrodami! Danusiu - robisz te marzenia coraz bardziej realnymi!
Bardzo, bardzo gratuluje! Ale myślę, że to dopiero początek
Cieszy mnie to wyróżnienie jak moje własne To co Danusiu - kiedy szykujesz jakiś ogród pokazowy na Chelsea?
Jakie by to było piękne spełnienie marzeń, by prócz jabłek i wódki, Polska zaczęły słynąć jak Anglia, Niemcy czy Holandia pięknymi ogrodami! Danusiu - robisz te marzenia coraz bardziej realnymi!
Bardzo, bardzo gratuluje! Ale myślę, że to dopiero początek