Twoje donice przewidywalne? Nigdy w życiu! Nawet z przewidywalnych roslin robisz zaskakujące i cudowne kompozycje. Zatem czekam coby oczy nacieszyć.
Czy można gdzieś wiecej znakeżć zdjęć z holenderskiego ogrodu z Fb? Przegapiłam jakiś artykuł?
Danusiu awatarek ..iście wiosenny,każdy kolejny ładniejszy od poprzedniego
Wizytówkę obejrzałam i co by tu napisać...Pięknie.Z resztą Twój ogród można oglądać tysiąc razy a zachwyt zawsze pozostaje ten sam.
Danusiu kochana przesyłam Ci dużżoo słoneczka i wiosennego ciepełka prosto z Gdyni
Danusiu-wspaniały ogród, zdjęcia cudne i ta Twoja wędrująca ogrodniczka jak duch ogrodu, sprawujący pieczę, aby wszystko było dopracowane w najdrobniejszych szczegółach.
Danusiu, kompozycje wiosenne zapewne nas zachwycą, a tymczasem podpowiedz, kiedy przycinasz buka? Ja mam do uformowania "Purpurea - pendulę", ale nie wiem, czy już można, jak myślisz?
Co do pomarańczu. Ostatnio widziałam kwiaty anemona, prawie granatowe, metaliczne wręcz, pomyślałam - idealne do pomarańczu. Kto wie? Tego jeszcze u mnie nie było. Ale to jedna z możliwości. Kolor jednego miesiąca.