Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Lukasz2013 21:05, 10 mar 2016

Ślicznie Joluś. U mnie brak czasu na prace zdobienia domu. Ostatnio siedze w pracy po 14h. Rozbudowa firmy, nowe inwestycje, zakładam już 4 firmę zaraz nie wyjde z pracy. Ale spoko kilka miesiecy i będzie luźniej
Marta 21:40, 10 mar 2016

Piękny wianek!
beata_m 22:43, 10 mar 2016

Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inag 00:28, 11 mar 2016

Bosko! Dekoracje idealne! Trzy razy oglądałam Naprawde piękne!
lojalna_ 07:06, 11 mar 2016

O rany jak milo ze zajrzeliscie )) nie ograniam tyle malych slow ) wielkie dzieki kochanimaz sie zawstydzilam

Edina, Zabko , Leonku, Juziu Kawa teraz tylko sprzatanie ale to juz takie zapalem jak wianku robia nie bede.
lojalna_ 07:21, 11 mar 2016

Lindsey ... strony ogrodu sa jeszcze dwa takie piekne tak sie z nich ciesze a przesadzalam je jesienia I balsam sie ze beda kaprysily a tutaj taka niespodzianka

Dominiczko oj jakos swiat nie czujne pomimo ozdoby ciagle pagoda nie pizza last cieszyc sie Wiosna ...dzis znowu deszcz I tak jeszcze dlugo niestety zapowiadaja

Ewik hahha zdolana to nie wiem ale bestia byc to mi sie zdarza.

Juzia na starosc talenty sie w czlowieku budza hahahhahaha

Aga podlaise hehhe troche sie na piorka naczekalam go chlopina am sporo zamowien oj music on Dubac te kury Cale dnie )))))

Zawitka dzieki bardzo a zajace sa dwa ...na foto sie jeden zalapal z powoli deszczu ))

Agatko dziekuje )))

Pawlus milo Cie widziec dzieki bardzo ))
lojalna_ 07:30, 11 mar 2016

Nawigatorka jeszcze szalkow nie probowalam wczoraj bylam na zakupach . Moja mlodym to szczesciarz. Za zakupy w EC wybralas Stowe w bomnie I zas trzeba bylo sic cos kupic ))

Kasha no Ty teraz w jeden dzien caly remont zrobisz przy takich pomocnikach ))

Kuba jak milo u Ciebie tez tak pagoda ? U nas fatalnie placzliwie bez sloneczka.

Frezja pomaga to wycinam i.e. Faktycznie natychmiast sa paki kwiatow ))

Sebek ales pojechal hihi to raczeej ja z P poogladam dzieki bardzo udany has zakupowych w sobote w malych towarzystwie )))

Amelia juz sie wytraszylam ze Ci slow brak z in ego powodu hahahhahaha sladow cos u mnie brak

Karol tak sie ciesze bi znamznam te iryski ktorym has nie kupilam jesienia I juz u mnie ciesza oczy w stipe dzieki ))
lojalna_ 07:58, 11 mar 2016

Enya dzieki wielkie mam nadzieje ze znalazlas piorka ))

Bea dzieki ale widzialas ze moje polprodukty zakupione jakos bez wizji jak to sie zakoczy skupilam sie chyba tego dnia bar dzien na kawie w mily my towarzystwie )))

Mysza milo Cie widziec ale Ty grofno ))

Juzia tutaj to sie wszystkiego nauczysz )tyle ladnych gotowcow przeciez moze so sobie kupic niewszyscy musza lubiec ta dlubanine ))

Ewa777 milo mi bardzo
Dojda Twoje ciemierniki ...ale zadzwonic mozesz zawsze go chlop zakrecony. Jesli faktycznie wymarzly Ci Twoje ladne okay pzrymierzalaprzymierzalam to fatalnie. Ciekawe jak te przezyja zime

Katkat. Ciesze sie ze ruszyly )) jeszcze sie Nimi teraz nacieszymy /))))

Frezja obiciela liscie I skoro to teraz ich okres kwitnienia to mozna je zasilic nawozem ))

Ryska dziekuje bardzo )

Marzenko ciesze sie ze Ci sie podoba .....kiedy to slonce bedzie?

Dominiczko ee Ty? Niewierze buzka
lojalna_ 08:02, 11 mar 2016

Lukasz pozazdroscic talentu do interesu. Czwata firma? Ja nie mam ani jednej ;( nie zapomnialam o zonce w fervorze tych biznesow )))

Beatko )))) milego dzionka I sloneczka zyczmy sobie dzieki )

Ilona zawstydzasz mnie dzieki )))

Ciesze sie ze zagladacie bardzo mi milo. ))))))
Dominika11 08:08, 11 mar 2016

normalnie zdolniacha jesteś babeczko

pewnie małe co nieco zgapię od ciebie