Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

ivo 09:40, 11 mar 2016

Jola a gdzie ta runianka ma być? Daj jakieś zdjęcie? Ja tam doświadczona w doradzaniu nie jestem ale zobaczyć mogę
lojalna_ 09:51, 11 mar 2016

Kawa plisssss )) nie potrafie chyba przyjemowam komplemetow

Juzia paski juz wczoraj mialam namierzone tylko czasu nie mialam co by je poprzymierzac.
lojalna_ 09:52, 11 mar 2016

ivo napisał(a)
Jola a gdzie ta runianka ma być? Daj jakieś zdjęcie? Ja tam doświadczona w doradzaniu nie jestem ale zobaczyć mogę

Poszukam zaraz . Ja tylko dlatego nie jestem przekonana boy tam na przeciw tez rabata bedzie w kamieniu I taka minimalistyczna ...czyli kamien widac I tak sie waham . Ide szukac
lojalna_ 09:58, 11 mar 2016

Jałowiec leci i bedzie drugi rzad evergoldow ...i kamien

i tak sie zastanawiam czy ja tu wciskac i na druga strone moze tez ///?

ivo 10:03, 11 mar 2016

Byłby ładny kontrast do evergoldów bo ona taka żywa zieleń. Ale niech się inni wypowiedzą.
A ona będzie przed tymi evergoldami ?
amelia_b 10:06, 11 mar 2016

Jolu u mnie nie leje z pracy się urywam bo młodego ząb boli i muszę go do dentysty zaciągnąć ( a tak między nami trzech obdzwoniłam z zapytaniem o przyjęcie dziecka z bólem zęba, ostatni się zgodził przyjąć)masakra jakaś, a jak by nie? to w weekend pozostaje tylko ściany gryźć albo wszystko wokoło. jak wrócę od dentysty to albo pójdę w ogródek, albo chajtnę kilka okien jak młodą uśpięcóż tu wybrać hymmmm...?
lojalna_ 10:06, 11 mar 2016

patzre na to i sama nie wiem ...i juz od jesieni tak dumam.

w dwa rzedy przed evergoldami tylko czy za ciasno nie bedzie ?
lojalna_ 10:07, 11 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Jolu u mnie nie leje z pracy się urywam bo młodego ząb boli i muszę go do dentysty zaciągnąć ( a tak między nami trzech obdzwoniłam z zapytaniem o przyjęcie dziecka z bólem zęba, ostatni się zgodził przyjąć)masakra jakaś, a jak by nie? to w weekend pozostaje tylko ściany gryźć albo wszystko wokoło. jak wrócę od dentysty to albo pójdę w ogródek, albo chajtnę kilka okien jak młodą uśpięcóż tu wybrać hymmmm...?

chyba Ci troche zazdroszcze ...wszystko lepsze od siedzenia tutaj
lojalna_ 10:08, 11 mar 2016

jak zasadze te evergoldy i wyciepne jałowce to wtedy zdecyduje ...no ja tak mam zawsze musze to widziec ....zero wyobrazni
ivo 10:09, 11 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
jak zasadze te evergoldy i wyciepne jałowce to wtedy zdecyduje ...no ja tak mam zawsze musze to widziec ....zero wyobrazni

To i może lepiej bo nieraz człowiek planuje i klapa Ale mam nadzieję że u mnie wszystko będzie piknie i nie będe musiała wiele zmieniać