Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Enya73 11:37, 29 mar 2016

bdan napisał(a)

Dziękuję Ci bardzo. U nas dosyć duża powierzchnia i najlepiej byłoby spalinowy kupic, ale z drugiej strony taka kasa, że raz w roku (ewe. 2 x) wertykulację zrobic, to nie wiem, czy się nie poświęcić i ten kabelek trzymać

Na taką akcję to może lepiej wyjdzie wypożyczyć. Są takie możliwości w niektórych centrach ogrodniczych. Dogadać się z sąsiadem i na pół kosztami wynajmu się podzielić.

Pozdrawiam Jola poświątecznie i wiosennie
bdan 11:49, 29 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Z tego powodu ja skorzystam z usług wypożyczalni Nie znoszę z kabelkami się szarpać, a spalinowy, to już koszt, plus miejsce na trzymanie go, plus serwisowanie, olej itd... U mnie wypożyczenie takiego dużego spalinowego na dobę kosztuje 100 zł

A u mnie niestety 250 zł i tylko z usługa, czyli plus 200 zł - razem 450 zł.
Fakt, że tylko w jednym miejscu sprawdzała, ale za bardzo nie orientuję się, gdzie byłaby jeszcze możliwość wypożyczenia
lojalna_ 11:53, 29 mar 2016

Pozdrawiam wszystkich Poswiateczne buziolki u mnie słoneczko ale wieje okrutnie.

Ten aerator wertykulator w jednym był chyba najtańszy na rynku a ze mam taki mały płacy to się zdecydowałam. Napewno bez kabla łatwiej z uwagi na wiele potrzeb ogrodowych musimy się trochę poświęcić.

Myśleliśmy o wypożyczeniu ale w moim CO są takie maszyny ze do osobowki by nie wlazl
Enya73 12:14, 29 mar 2016

Danka u Ciebie ceny z kosmosu. U mnie w TG za 150 zł .
Sebek 12:18, 29 mar 2016

bdan napisał(a)

A u mnie niestety 250 zł i tylko z usługa, czyli plus 200 zł - razem 450 zł.
Fakt, że tylko w jednym miejscu sprawdzała, ale za bardzo nie orientuję się, gdzie byłaby jeszcze możliwość wypożyczenia

Podzwoń po serwisach sprzętu - nie tylko ogrodniczego, u mnie w sklepie gdzie głównie są piły mechaniczne i maszyny rolne wypożyczałem myjkę ciśnieniową, wertykulator też mogłem
Ewa777 12:40, 29 mar 2016

Macham Jolu U mnie słońce pokazuje się na chwilę i znowu się chowa, ale ciepło Rano była ulewa.
lindsay80 12:43, 29 mar 2016

Witaj Jolu po świętach, u mnie też wieje okrutnie, ale na razie nie pada więc działam w ogródku.
Ty to jesteś świetnie zorganizowana babka, serniczki popieczone, dekoracje zrobione i jeszcze Promanalem popryskałaś - mi się nie udało, a dziś przy takim wietrze nie bardzo to ma sens.
MirellaB 14:11, 29 mar 2016

Jolu macham

Mam nadzieję, że nie znikniesz z O znowu na tak długo
lojalna_ 14:18, 29 mar 2016

Z Promanalem to się jakoś wieczorem w strzeliłam jakiś tydzień temu Edytko co Ty mi tak ślodzisz hihi.

A jeszcze mam cześć buksikow przycietych bo sobie takiego fajnego pomocnika zakupiłam i jestem zadowolona bardzo.poprawiam trawy i tnę kulki

Ewciu buziol

Mirelko chyba w tych okresach świat to Wy jesteście bardziej zorganizowane bo ja się nie wyrabiam czasowo. Miałam gości i nie mogłam nawet zerknąć na O tęsknią ; (
Agatek 14:23, 29 mar 2016

Jola to mówisz, że można pryskać promanalem już
muszę poczytać