Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

07:40, 27 wrz 2016
lojalna_ napisał(a)
Bardzo lubię jesien a uCiebie jest cudnie , zachwytów nie ma konca zawsze różnorodnie i zawodowo

Twoj ogrod to bajka dodatki w metalu i cynku dodają klimatu ....pieknie masz Miło Cie było poznac osobiscie ))

Jolciu przychodzę z watku od admete bo cos mi się wydaje popełniłaś przeoczenie.....ostatnie zdjęcia w tym wątku są z ogrodu Pszczółki...to ogród z duszą...jedynyny i niepowtarzalny na forum ,,,,chyba nawet nie możliwy do skopiowania https://www.ogrodowisko.pl/watek/1027-pszczelarnia?page=1469 ......kielczanki tam nocowały z soboty na niedzielę
lojalna_ 08:13, 27 wrz 2016

Justys znam obydwa ogrody , doczytałam ze była u pszczółki ))

Admete tez ma piekne ostatnio kupione ozdoby ogrodowe i podawała nawet do nich linka https://www.ogrodowisko.pl/watek/2242-jak-zamienic-gline-w-wymarzony-skrawek-ziemi?page=508

Taki zbieg okoliczności )))) a u pszczółki uroczo ale bede chwaliła u pszczółki ))))
lojalna_ 08:20, 27 wrz 2016

Przemku dziekuje, bardzo mi miło ))) ale klona kocham i pozostanę schowana ))). Ciesze sie z zakupów wiesz )))))

Kasiu ja znam prawie wszystkich z grupy ślaskiej a reszty ni huhu to były pierwsze spotkania )))). Ale szybko zasadziliscie Wasze zdobycze normalnie pierwsi na mecie ))) u mnie wszystko stoi tylko miskant w gruncie )))

Marzenko to były dla mnie spore emocje ))) ja rowniez sie ciesze ze spotkania z Toba ))) zasadziłas wszystko? Ja dzis mam plany i jeszcze graba musze przesadzic o 20 centymetrów , szkoda ale tuje beda na niego właziły
amelia_b 08:27, 27 wrz 2016

dzień dobry starać się starałam mocno ale co z tego jak się potem okazało że mój szanowny małżonek żadnych kroków w celu zamienienia się na zmiany nie poczynił, czym wnerwił mnie okrutnie, ale nie będę płakać nad rozlanym mlekiem,żal okrutny mam do niego teraz, że świnia jest to wiedziałam, ale że aż taka to w życiu bym się nie spodziewała!
lojalna_ 08:37, 27 wrz 2016

Amelka nie grzesz taki eM a Ty go tutaj obgadujesz )))) spotkamy sie przeciez ) przyjedziesz do mnie na swieta i juz hahahah )))))
amelia_b 08:44, 27 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Amelka nie grzesz taki eM a Ty go tutaj obgadujesz )))) spotkamy sie przeciez ) przyjedziesz do mnie na swieta i juz hahahah )))))
he he Jolu dziękuje za zaproszenie, nie omieszkam skorzystać tylko obawiam się że nie wytrzymasz z nami dłużej niż godzinę po godzinie już łeb ci spuchnie, znaczy głowa
nawigatorka 09:00, 27 wrz 2016

Amelia jaka Ty groźna jesteś...
amelia_b 09:03, 27 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
Amelia jaka Ty groźna jesteś...
pusta a nie groźna chociaż czasem i groźna, ale to tylko Jola wie jak się drę, słyszała ostatnio
lojalna_ 09:27, 27 wrz 2016

Amelka nie cygan ☺
amelia_b 09:30, 27 wrz 2016

cygan?