Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

MirellaB 10:05, 03 paź 2016

Jolu zdjęcia obejrzałam z ogromną przyjemnością. Każde zdjęcie inne równie piękne. Zawsze podziwiam Twój ogród
jazzy 10:09, 03 paź 2016

Dziękuję Jola!
iwka 10:16, 03 paź 2016

no właśnie, pięknie zielono u mnie rozplenice w ciągu dwóch dni żółte się zrobiły, tyż ładne oby nie z suszy ale w końcu pada i u mnie
Nett 10:33, 03 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Net amrowiec Slender silouette'
Jola dziękuje. A koło ambrowca jest platan?
Dominika11 11:02, 03 paź 2016

Jolcia Twoje trawy są powalajace
Luki 11:25, 03 paź 2016

Jolu ja jestem zachwycony Waszym ogrodem, wyszedł Wam na prawdę znakomicie, jak z katalogu.
Proszę teraz jak na spowiedzi wyznać pochodzenie ambrowca bo poluję na niego dłuższą chwilę i trafić nie mogę
aga_podlasie 12:01, 03 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Jazzy choiny maja u mnie trzeci sezon kupione własnie pozna jesienia były malutkie po 16 zeta u Kapiasa. Jak wszystkie rosliny u mnie efektów po dwoch latach dopiero szukac, wczesniej chimeryczne. Potrzebują wody nawet zima , lubia zżółknąć i słabo w pierwszym roku rosły. Szukałam większych egzemplarzy ale niestety nie u nas. Ciecie radykalne , siarczan magnezu przeciw złocenia igieł i po trzeciej zmianie miejsac sa piekne . Sadzone co 50 cm. W tym roku spory przyrost wczesniej mało nowych gałazek. Pszczółka ma piekny zywopłot z choiny, Jagódka i jeszcze Sylwia ale ona kupowała ogromne egzemplarze. Sciana z nich jest jasna lepiej na tle swierkow i cisów prezentuja sie rosliny . Mnie taka była potzrebna )

Kupiłam w weekend choiny pięknie zielone i dosadzam do dwuletnich swoich, które właśnie mają w tym roku żółte igiełki. Czyli na to żółknięcie pomaga siarczan magnezu? Jak często stosowałaś? Teraz jeszcze można?
AgataP 12:58, 03 paź 2016

Jola na poprawę samopoczucia wpadłam do Ciebie - nie zawiodłam się, pięknie masz. I taki porządek. U nas to chyba jeszcze z 5 lat potrzeba by się każdym zakątkiem pochwalić. No to chociaż u Ciebie się napatrzyłam
13:34, 03 paź 2016
Jolciu a u sąsiada dalej taki golusi trawnik ? czy juz cos na nim nabałaganił za te 3 sezony?

zawsze mnie to ciekawi jak sąsiedzi posiadajacy dziewicze trawniki odbierają mix wzorów i kolorów za płotem? u mnie jedni mówili ze na takie roboty są leniwi i nie chce im sie.....maja tuje i trawnik ...a w tym roku przybyła rabata z różami chyba z 10 albo i 15 szt i jakies kwietne donicy mały progres jest
Nett 13:37, 03 paź 2016

He he, a umnie sąsiadka przychodzi, patrzy co tam robimy, niby o pierdołkach gada, ale looka, a później sąsiad przychodzi do eMa i się żali, że znowu coś mu żona wymyśliła, bo u nas zobaczyła